- 2,815
- 1,117
- 113
Vala kanka 100 alırım senden bunun şerefine. Dün herkese söz verdin. Konuda olanlara 100 er TL diye. @BJK şahitKanka sende 100 ateşleyecen oldu 500
Vala kanka 100 alırım senden bunun şerefine. Dün herkese söz verdin. Konuda olanlara 100 er TL diye. @BJK şahitKanka sende 100 ateşleyecen oldu 500
Bakma böle olduğuma içim yangın@Baikal1 enerjin cok yüksek la senin gibi adamlar lazım insanın çevresine
Lan olum varya surda kaybedenler kulubune gelmis para diyon millet icecek tek dal sigara bulamiyo🤣bu enflasyonda krizde dogum gunumu kutlanirEn az 5k sitelerden gelir 20 kişide burdan 100 ateşleyecek çok güzel tatil parası çıktı
Murati da al çok üzülüyoEn az 5k sitelerden gelir 20 kişide burdan 100 ateşleyecek çok güzel tatil parası çıktı
Yarın siz bana vereceğiniz kanka yılda 1 kere oluyor bu olayVala kanka 100 alırım senden bunun şerefine. Dün herkese söz verdin. Konuda olanlara 100 er TL diye. @BJK şahit
Öyle derler zaten çok gülen insanlar icindekini belli etmezler diyeBakma böle olduğuma içim yangın
Hangi konu la o bizede geldi bosa sarhoslugunu cektirdi task gecti bizle🤣🤣🤣Vala kanka 100 alırım senden bunun şerefine. Dün herkese söz verdin. Konuda olanlara 100 er TL diye. @BJK şahit
Sen verdiğin sözleri tut heleYarın siz bana vereceğiniz kanka yılda 1 kere oluyor bu olay![]()
Ya şu sabolabo içecek suu bulamıyorum diyecek yakında musluktan içiyorum diyecekLan olum varya surda kaybedenler kulubune gelmis para diyon millet icecek tek dal sigara bulamiyo🤣bu enflasyonda krizde dogum gunumu kutlanir
@Baikal1 bana 2 defa soz verdi 2 sini de tutmadıHangi konu la o bizede geldi bosa sarhoslugunu cektirdi task gecti bizle🤣🤣🤣
Nankör 🤭🤭🤭🤭Sen verdiğin sözleri tut hele
Ben musluktan içiyomYa şu sabolabo içecek suu bulamıyorum diyecek yakında musluktan içiyorum diyecek
Sana ben ayarlicam bi hediye yarin gece mi persembe mi dogum gununYarın siz bana vereceğiniz kanka yılda 1 kere oluyor bu olay![]()
Fantezi meselesi 😅Ben musluktan içiyom
Sen raki iciyon susBen musluktan içiyom
23 saat 9 dakikaSana ben ayarlicam bi hediye yarin gece mi persembe mi dogum gunun
Topladigin 500 TL yi şuraya ativer 31310031031@Galatasaray571 23 saat sonra happy birdday hazırla 100 sende bakem
Ne alaka mqqNankör 🤭🤭🤭🤭
Yaw hehehe 🤣🤣Topladigin 500 TL yi şuraya ativer 31310031031
Vermesen bi yüzlük gönül koyarım yılda bir yaşanan bir olay buTopladigin 500 TL yi şuraya ativer 31310031031