- 4,268
- 2,516
- 113
Mamasli klavyede bozuk olsa nasil yazip onayladin anlamadim bu ismiNick de berbat benim ya adminler bi el atmadı
Mamasli klavyede bozuk olsa nasil yazip onayladin anlamadim bu ismiNick de berbat benim ya adminler bi el atmadı
Kanka aceleye geldi valla cok saçma bi andiMamasli klavyede bozuk olsa nasil yazip onayladin anlamadim bu ismi
İsmim Salih ondan 🙂🤣Senin nick anlamı ne bro
Heyecan yapmışım sonra düzeltirim dedim onayladimMamasli klavyede bozuk olsa nasil yazip onayladin anlamadim bu ismi
O ne kiForum carkini cevirelom bakalim
Anladım kanka foto gelsinİsmim Salih ondan 🙂🤣
Yukari tikla forumda sol ust koseye sans carki yazar onu cevir bakim belki acemi sansi cikar biseyO ne ki
Dur bakam ilk kez duydum hergun mu var oYukari tikla forumda sol ust koseye sans carki yazar onu cevir bakim belki acemi sansi cikar bisey
Foruma uye oluyon alti ustu heyacan niye🤣Heyecan yapmışım sonra düzeltirim dedim onayladim
Hergun var yeni ogreniyom deme duser bayilirimDur bakam ilk kez duydum hergun mu var o
Hahahah valla ya sacmaladikForuma uye oluyon alti ustu heyacan niye🤣
Valla yeni öğrendim ne zamandie var sem hiç kazandın miHergun var yeni ogreniyom deme duser bayilirim
BaŞkan kim bide adama borçlandıkBir milyonuncu kez baskana borclandim
Para yok beklesin 😂Baskana borclandin yazarsa cevirince 10 tl baskana gondrriyosun para cikarsa o sana
Yok ben hep baskana borclandimValla yeni öğrendim ne zamandie var sem hiç kazandın mi
Vay anasını ya sasirfimYok ben hep baskana borclandim
Toplu atarsin baskana paran olunca yoksa banlar seni borc cok biriktirmePara yok beklesin 😂