- 12,268
- 4,995
- 113
Ooo kral nerelerdesin yav nasılsınYok olmuyorsun biz daha önce çok kart borcu tefeci borcları ödedik olamadık komşu falan 😂😂
Ooo kral nerelerdesin yav nasılsınYok olmuyorsun biz daha önce çok kart borcu tefeci borcları ödedik olamadık komşu falan 😂😂
Tatildeyiz diyelim 1 ayımız kaldıOoo kral nerelerdesin yav nasılsın
cevap vermiş olman dalga geçmediğin anlamına gelmiyor daha yazdığınızı anlamıyorsunuz biraz geliştirseniz kendinizi keşkeÖdersen komşu olursun diye bir cümleye verdim bu cevabı git başka yerde ağla lütfen
İntihar ettin ne olucak kurtulucan mi olan o 3 çocukla eşine olacak ev kira diyorsun ne yapacaklar bı başlarına kendini düşünmüyorsan bari onlar için mücadele et bırak sevdiklerini düşün kansız dost yardım eder umarım herkese rol açtırıyor millet rol açıcagina en azından seni bu dipten alsın ama devam edersen hala ne diyim abi oynuyosan da kendi paranla oynama kod kovala ne bilim başka şeyler yap üzüldüm valla ya 3 çocuk nedirMevzu para değil işte kardeşim parasızlık zaten okey sorun ailene rezil olmak 3 tane cocuk var yüzlerine bakamamak duyduğun yediğin laflar bende derdim hepnulan para içib adammı ölür harbiden ölğrmüş mevzu para depilmiş
Ohh yarasinn ne kralll herşey yolundadır umarım sağlığın sihatin iyidirTatildeyiz diyelim 1 ayımız kaldı
Tamam uzacevap vermiş olman dalga geçmediğin anlamına gelmiyor daha yazdığınızı anlamıyorsunuz biraz geliştirseniz kendinizi keşke
Şuanlık herşey yolunda iyiyiz sen nasılsınOhh yarasinn ne kralll herşey yolundadır umarım sağlığın sihatin iyidir
sende edepli ol Peygamberi karıştırma ben sana mesaj yazmaya çok meraklı değilimTamam uza
Kendi konuna gidermisin atam bende diyorum bu konu neden hala canlı pauhahaŞuanlık herşey yolunda iyiyiz sen nasılsın
@KANSIZ bunu yaparsa peygamberlere komsu olur kabırde 😀😀
Şubatta beri işsizim 3 unokuka gidicek onlara bsyler alim dedim okul için faturaları ödedim borclarımı odedım kalan giti allah belamı versinİntihar ettin ne olucak kurtulucan mi olan o 3 çocukla eşine olacak ev kira diyorsun ne yapacaklar bı başlarına kendini düşünmüyorsan bari onlar için mücadele et bırak sevdiklerini düşün kansız dost yardım eder umarım herkese rol açtırıyor millet rol açıcagina en azından seni bu dipten alsın ama devam edersen hala ne diyim abi oynuyosan da kendi paranla oynama kod kovala ne bilim başka şeyler yap üzüldüm valla ya 3 çocuk nedir
Allah iyilik versin iyiyim çok şükür sağolasın kral baş tacisinŞuanlık herşey yolunda iyiyiz sen nasılsın
Adam be valla çok güzel dedinİntihar ettin ne olucak kurtulucan mi olan o 3 çocukla eşine olacak ev kira diyorsun ne yapacaklar bı başlarına kendini düşünmüyorsan bari onlar için mücadele et bırak sevdiklerini düşün kansız dost yardım eder umarım herkese rol açtırıyor millet rol açıcagina en azından seni bu dipten alsın ama devam edersen hala ne diyim abi oynuyosan da kendi paranla oynama kod kovala ne bilim başka şeyler yap üzüldüm valla ya 3 çocuk nedir
Konuma gelsene yavvvKendi konuna gidermisin atam bende diyorum bu konu neden hala canlı pauhaha
Bu gün pazar dost izin yokmuYok dost yoldaydim ise geldim ya![]()
Kazandık mı dost artik konulara girmek istemiyorum boşa cidden vakit geçiyor artık kankaKonuma gelsene yavvv
KazandikKazandık mı dost artik konulara girmek istemiyorum boşa cidden vakit geçiyor artık kanka
Geliyorum dost o zaman sevindim vallaKazandik
Abi para kazanmak isteyen inan kazanır şu dönemde ya gerekirse 16 saat çalışır yeter ki insan para kazanmak istesin herşey pahalı kabul ediyorum ama bugün bir amelenin bile günlük yevmiyesi 2k dan aşağı değildir biz alışmışız senelerdir kumardan medet ummaya senin özelinde demiyorum hepimiz aynıyız yoksa çalışana para var yok değil geri kalan hersey benim gözümde hep bi bahaneŞubatta beri işsizim 3 unokuka gidicek onlara bsyler alim dedim okul için faturaları ödedim borclarımı odedım kalan giti allah belamı versin
Ben orduy a taşındım aguatosta gecen sene işszlık tavan durumda aguatosun 20 sinde baslıycam ile balık haline ama bu illetten kurtulmam lasım doktora gidicemAbi para kazanmak isteyen inan kazanır şu dönemde ya gerekirse 16 saat çalışır yeter ki insan para kazanmak istesin herşey pahalı kabul ediyorum ama bugün bir amelenin bile günlük yevmiyesi 2k dan aşağı değildir biz alışmışız senelerdir kumardan medet ummaya senin özelinde demiyorum hepimiz aynıyız yoksa çalışana para var yok değil geri kalan hersey benim gözümde hep bi bahane