- 23,784
- 22,179
- 113
Ağlattın dostBen sevmem öyle sözleşme falan böyle muhabbetleri benim içimden geldiği için dedim ben maç üst olursa dm aticam abi sana
Ağlattın dostBen sevmem öyle sözleşme falan böyle muhabbetleri benim içimden geldiği için dedim ben maç üst olursa dm aticam abi sana
Bol sansLeicester maçı 2.5 üst olursa 1 k yardim edicem sana
Rol modelsin atam degerin düşer her konuda olursan olmaz atamBşka konıya yazmam yasak gibiydi zaten tek konudaydık hep ahaha
Amin dostum cumlemizden bizimkide Umut işte Allah bundan kötü etmesin İnşallahEyvallah dostum eyvallah bir veren bin bulsun ne diyeyim. Hepimiz aynı yolun yolcusuyiz bu ders olarak yeter bize aslında ama işte tutamıyoruz kendimizi
Yarım saattir kafayınyıcem yakının dediğin kim senıntokatlayn 2 kişi 2 siylede bir yakınlıgım olmadıBşka konıya yazmam yasak gibiydi zaten tek konudaydık hep ahaha
1 ayımız kaldı şükür gün sayıyıruz puahahRol modelsin atam degerin düşer her konuda olursan olmaz atam
Egeyle işte ne bilim ben öyle sanıyordum sbshshYarım saattir kafayınyıcem yakının dediğin kim senıntokatlayn 2 kişi 2 siylede bir yakınlıgım olmadı
La yok benden borç aldı geri almak için kavga ettk ya üste cıktı bıden hibe attıklarınıda geri vercem ıstemyorum v s dedı aldıgı borcu zor odedıEgeyle işte ne bilim ben öyle sanıyordum sbshsh
Ulasir gelirse dostYok dost ulaşır bakalım
O borç falan ödemez 😂La yok benden borç aldı geri almak için kavga ettk ya üste cıktı bıden hibe attıklarınıda geri vercem ıstemyorum v s dedı aldıgı borcu zor odedı
Valla ben aldım ama mıktar 1.5 du ozamanO borç falan ödemez 😂
Bende sayıyorum atam seni dolandırmak için değil ama forumun belki eskisi gibi tadı tuzu olur keyif aliriz diye sana ihtiyac var atam1 ayımız kaldı şükür gün sayıyıruz puahah
Kim aga tufaya gelmeyelim özel degilseO borç falan ödemez 😂
@egehandroKim aga tufaya gelmeyelim özel degilse
Tebrikler kardeşimLeicester maçı 2.5 üst olursa 1 k yardim edicem sana
Aganın konunun daimi üyesiydi sürekli orada görürdüm yakınlar saniyordum adam değilmiş
Yakınlardı işte hayat ibretlikAganın konunun daimi üyesiydi sürekli orada görürdüm yakınlar saniyordum adam değilmiş
Miktar saglammiydiYakınlardı işte hayat ibretlik
2 kişi 25 dıyorlarMiktar saglammiydi
Az kaldı az kaldı merak etmeBende sayıyorum atam seni dolandırmak için değil ama forumun belki eskisi gibi tadı tuzu olur keyif aliriz diye sana ihtiyac var atam