- 12,760
- 6,056
- 113
Aklıma takıldı benım en yakınım kimYapacak bişey yok it itle takılır aslan aslan'la artık 😂
Ne demiş @Fterim1905 hocam
Namussuzun saçına ak düşmezmiş
Aklıma takıldı benım en yakınım kimYapacak bişey yok it itle takılır aslan aslan'la artık 😂
Ne demiş @Fterim1905 hocam
Namussuzun saçına ak düşmezmiş
Bilmem kimAklıma takıldı benım en yakınım kim
Teşekkürler dost
Dostum adam borç vermeyecek düşmüş birine yardım edecek konu başka yere cekilmesin lütfen. Hepimizin başına geliyor bu illet yüzünden zorda kaldığımız oluyorEn yakınım olan sağ ve sol kolum 30 binimizi alıp kaçmadı mı metinim😂
Hala hakkımız varmı atalimmi dost ,@KaRaa ve Beşiktaş diye biri vardı papel atarmisiniz
Ben verme mı dedim versin ben metinle başka bişey konuşuorum o konı değilDostum adam borç vermeyecek düşmüş birine yardım edecek konu başka yere cekilmesin lütfen. Hepimizin başına geliyor bu illet yüzünden zorda kaldığımız oluyor
Oo dost yaşıyormusun senBen verme mı dedim versin ben metinle başka bişey konuşuorum o konı değil
Ben ne diyorsam doğrudur bana karşı gelme listede ilk sıradasin artikBen verme mı dedim versin ben metinle başka bişey konuşuorum o konı değil
büroda 1000 lirası kalan adamı savunuyorsun ama peygamber ile dalga geçiyorsun...Yok olmuyorsun biz daha önce çok kart borcu tefeci borcları ödedik olamadık komşu falan 😂😂
Yaşıyorız bu hayatı 😂Oo dost yaşıyormusun sen![]()
Yok dost yoldaydim ise geldim yaNe fark eder Erhan gelince atar kendisine büyük ihtimal bugün izinli uyuyordur
Dalga mı geçmişim tekrar Oku bibüroda 1000 lirası kalan adamı savunuyorsun ama peygamber ile dalga geçiyorsun...
La bırak amip geldıDalga mı geçmişim tekrar Oku bi
Bu zaten böyle makinenin başka versiyonu 😂La bırak amip geldı
yok olamıyorsun biz daha önce çok ödedik ne demek? borç ödemekle peygamberlere komşu mu olunuyor?Dalga mı geçmişim tekrar Oku bi
Hayırlı işlerYok dost yoldaydim ise geldim ya![]()
Bı sus okumadan yorum yapıyoyok olamıyorsun biz daha önce çok ödedik ne demek? borç ödemekle peygamberlere komşu mu olunuyor?
Ödersen komşu olursun diye bir cümleye verdim bu cevabı git başka yerde ağla lütfenyok olamıyorsun biz daha önce çok ödedik ne demek? borç ödemekle peygamberlere komşu mu olunuyor?
Nato kafa nato mermerBı sus okumadan yorum yapıyo
Şansın bol olsun reis bizede çıkarda inşallah bizde roll açarız2 kişi aklımda roll acicak