Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ / Kasa 25K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

morientes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
121
59
28
@KANSIZ reis dost tecrübelerime dayanarak söylüyorum iyi niyetin için Allah razı olsun ama , burada dağıtım yaptığın arkadaşlar inşallah o günü görmezsin ama parasız kaldığın zaman bir sigara parası dahi vermeyecek , bırak onu Dm atacaksın cevap bile gelmeyecek onun için :) sürekli Dm atan kişiler bu forumda yamyam tayfa dikkatli ve seçici ol dost umarım milyon kazanırsın
Tecrübelerin için çok soaaaal

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,424
6,702
113
Zorda kalınca alabilecegi kanlalara verecek yoksa düşünce basarlar tekmeyi
Tecrübelerime dayanarak söyiyim bende bare :)
Bende sana şu kadar söyleyim forumda en güvenilir dediğin 100 kişi varsa 100 kişiyede verse geri dönüşte 2 kişi anca isteğini karşılar oda bir ihtimal. Ulan ben 50 bin para dağıttım 3 günde 4 ay önce 4 aydır öldün mü kaldın mı ya kardeş bende para kazandım sen bana vermiştin al şuna çay iç diyen olmadı herkes geçsin bu ayakları, ben bu forumda 250₺ için ahlaklı ahlaksız herşeyi yaparım herşeye açığım diyen insanları gördüm.
Burası Ankara Ulus heykel önündeki dilenciler in olduğu yerden farksız reisim

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
Bende sana şu kadar söyleyim forumda en güvenilir dediğin 100 kişi varsa 100 kişiyede verse geri dönüşte 2 kişi anca isteğini karşılar oda bir ihtimal. Ulan ben 50 bin para dağıttım 3 günde 4 ay önce 4 aydır öldün mü kaldın mı ya kardeş bende para kazandım sen bana vermiştin al şuna çay iç diyen olmadı herkes geçsin bu ayakları, ben bu forumda 250₺ için ahlaklı ahlaksız herşeyi yaparım herşeye açığım diyen insa nları gördüm.
Burası Ankara Ulus heykel önündeki dilenciler in olduğu yerden farksız reisim
İnsan tecrübe edine edine gelişir kankam Allaha şükür bi kulak arkamız kaldı ıg demeden leblebiyi anlar hale geldik .d.d.d

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,424
6,702
113
İnsan tecrübe edine edine gelişir kankam Allaha şükür bi kulak arkamız kaldı ıg demeden leblebiyi anlar hale geldik .d.d.d
Onun için @KANSIZ kardeş diyorya herkese ulaşmaya çalışıyorum diye onun yerine mahalledeki çocuklara 1000₺ lik kola cips alsa , cebine 10 bin koyup sokakta kişileri görse yardım etse daha çok sevap ve daha çok yardım etmiş olur ben öyleyim artık forumda 1-2 kişi hariç kimseye güzellik yapmıyorum geçen yine para aldım 2 mahalledeki 20-30 bebeyi toplayıp ziyafet çektirdim abi teşekkür ederiz demeleri ve o günden beri abi nasılsın demeleri yetti

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Onun için @KANSIZ kardeş diyorya herkese ulaşmaya çalışıyorum diye onun yerine mahalledeki çocuklara 1000₺ lik kola cips alsa , cebine 10 bin koyup sokakta kişileri görse yardım etse daha çok sevap ve daha çok yardım etmiş olur ben öyleyim artık forumda 1-2 kişi hariç kimseye güzellik yapmıyorum geçen yine para aldım 2 mahalledeki 20-30 bebeyi toplayıp ziyafet çektirdim abi teşekkür ederiz demeleri ve o günden beri abi nasılsın demeleri yetti
Zmanında yaptım eyüp camınde evsızlere dagıttım bakkal defterindeki borçları ödedim ama insanoğlu şuan intiharın eşiğindeyim and olsun kafama sıkmak üzereyim bu illetin allah belasını versin benimde belamı versin dşycemde zaten verdi

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
Serefsizim sende benim gibisin kankam bende sokakta çocuk toplulugu görünce aynısını yapıyorum veya et alıyorum kasaptan kedileere veriyorum :)
Ama bunları cebim doluyken yapıyorum şuan tersoyuz

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
Zmanında yaptım eyüp camınde evsızlere dagıttım bakkal defterindeki borçları ödedim ama insanoğlu şuan intiharın eşiğindeyim and olsun kafama sıkmak üzereyim bu illetin allah belasını versin benimde belamı versin dşycemde zaten verdi
Para için degmiyor kankam 1 gecede 5m yemiş biri olarak söylüyorum başta piskolojiyi zorluyor ama inan hiç birşey için degmez akışına bırak herşeyi

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,424
6,702
113
Allah yardımcın olsun kardeşim

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Para için degmiyor kankam 1 gecede 5m yemiş biri olarak söylüyorum başta piskolojiyi zorluyor ama inan hiç birşey için degmez akışına bırak herşeyi
Mevzu para değil işte kardeşim parasızlık zaten okey sorun ailene rezil olmak 3 tane cocuk var yüzlerine bakamamak duyduğun yediğin laflar bende derdim hepnulan para içib adammı ölür harbiden ölğrmüş mevzu para depilmiş

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
Mevzu para değil işte kardeşim parasızlık zaten okey sorun ailene rezil olmak 3 tane cocuk var yüzlerine bakamamak duyduğun yediğin laflar bende derdim hepnulan para içib adammı ölür harbiden ölğrmüş mevzu para depilmiş
Sende ailede var bilmiyordum biz bekarız o duyguyu tatmadık bilemiyoruz Allah yardımcın olsun

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,302
12,217
113
Dostum bana düşmez ama şu adama el atın eğer imkanıniz varsa o kadar para gidiyor kumara, şu adamın kirasına yardımcı olun lütfen, diyeceksiniz o da kumarbaz doğrudur ama düşmez kalkmaz Allah'tır, bı hata yapmış kirayı yemiş sen bı abilik yap yardımcı ol be dost @KANSIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...