Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ / Kasa 25K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,487
2,205
113
Ödersen komşu olursun diye bir cümleye verdim bu cevabı git başka yerde ağla lütfen
cevap vermiş olman dalga geçmediğin anlamına gelmiyor daha yazdığınızı anlamıyorsunuz biraz geliştirseniz kendinizi keşke

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,484
17,404
113
Mevzu para değil işte kardeşim parasızlık zaten okey sorun ailene rezil olmak 3 tane cocuk var yüzlerine bakamamak duyduğun yediğin laflar bende derdim hepnulan para içib adammı ölür harbiden ölğrmüş mevzu para depilmiş
İntihar ettin ne olucak kurtulucan mi olan o 3 çocukla eşine olacak ev kira diyorsun ne yapacaklar bı başlarına kendini düşünmüyorsan bari onlar için mücadele et bırak sevdiklerini düşün kansız dost yardım eder umarım herkese rol açtırıyor millet rol açıcagina en azından seni bu dipten alsın ama devam edersen hala ne diyim abi oynuyosan da kendi paranla oynama kod kovala ne bilim başka şeyler yap üzüldüm valla ya 3 çocuk nedir

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
@KANSIZ bunu yaparsa peygamberlere komsu olur kabırde 😀😀
İntihar ettin ne olucak kurtulucan mi olan o 3 çocukla eşine olacak ev kira diyorsun ne yapacaklar bı başlarına kendini düşünmüyorsan bari onlar için mücadele et bırak sevdiklerini düşün kansız dost yardım eder umarım herkese rol açtırıyor millet rol açıcagina en azından seni bu dipten alsın ama devam edersen hala ne diyim abi oynuyosan da kendi paranla oynama kod kovala ne bilim başka şeyler yap üzüldüm valla ya 3 çocuk nedir
Şubatta beri işsizim 3 unokuka gidicek onlara bsyler alim dedim okul için faturaları ödedim borclarımı odedım kalan giti allah belamı versin

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,218
12,027
113
Adam be valla çok güzel dedin

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,484
17,404
113
Şubatta beri işsizim 3 unokuka gidicek onlara bsyler alim dedim okul için faturaları ödedim borclarımı odedım kalan giti allah belamı versin
Abi para kazanmak isteyen inan kazanır şu dönemde ya gerekirse 16 saat çalışır yeter ki insan para kazanmak istesin herşey pahalı kabul ediyorum ama bugün bir amelenin bile günlük yevmiyesi 2k dan aşağı değildir biz alışmışız senelerdir kumardan medet ummaya senin özelinde demiyorum hepimiz aynıyız yoksa çalışana para var yok değil geri kalan hersey benim gözümde hep bi bahane

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Abi para kazanmak isteyen inan kazanır şu dönemde ya gerekirse 16 saat çalışır yeter ki insan para kazanmak istesin herşey pahalı kabul ediyorum ama bugün bir amelenin bile günlük yevmiyesi 2k dan aşağı değildir biz alışmışız senelerdir kumardan medet ummaya senin özelinde demiyorum hepimiz aynıyız yoksa çalışana para var yok değil geri kalan hersey benim gözümde hep bi bahane
Ben orduy a taşındım aguatosta gecen sene işszlık tavan durumda aguatosun 20 sinde baslıycam ile balık haline ama bu illetten kurtulmam lasım doktora gidicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...