- 20,892
- 12,178
- 113
Ne duruyorsunbu yazıya 300 Roll yakısır Foncu
Ne duruyorsunbu yazıya 300 Roll yakısır Foncu
nereye gideyim LaNe duruyorsun
PuahahhaFerdicim neye kızıyorsun açık açık söyle yoksa kafes dövüşünde Allah'a kavustururum seni
roll yapsana roll yapsananereye gideyim La
Rolenereye gideyim La
Hocam çayı püskürttüm her açıdan zararsınFerdicim neye kızıyorsun açık açık söyle yoksa kafes dövüşünde Allah'a kavustururum seni
Çok dardayım bu gece kafama sıkma ihtimalim varFerdicim neye kızıyorsun açık açık söyle yoksa kafes dövüşünde Allah'a kavustururum seni
Maç vermediği sürece sorun yok ahahahHocam çayı püskürttüm her açıdan zararsın
Hadi bize bi roll açtır Brezilya Arjantin alev alev aloooooo para kalmadı 3 kupon tek maçtan gitti
Hayrola güzel kardeşimÇok dardayım bu gece kafama sıkma ihtimalim var
Benimde yatırımlı bonus var ama çekim için para yokCidden mesaj yazarken bile gözlerim doluyor. Oyuncu bahsi kuponum vardı ama sermaye yok
BoşverHayrola güzel kardeşim
ayarlarız sıkma canını daha daha 3 cekılıs sonuclanmadı hala sansımız var FoncuCidden mesaj yazarken bile gözlerim doluyor. Oyuncu bahsi kuponum vardı ama sermaye yok
Kanka yarın öğleden sonra sıkarsan sevinirimmtsklerÇok dardayım bu gece kafama sıkma ihtimalim var
Bu gidişle bana rol parası kalmayacak%65ini verdim şimdiye kadar puhahaHadi bize bi roll açtır Brezilya Arjantin alev alev aloooooo para kalmadı 3 kupon tek maçtan gitti
Afiyet olsun dostHocam çayı püskürttüm her açıdan zararsın
+1Kanka yarın öğleden sonra sıkarsan sevinirimmtskler
Sabaha anca o daimon uyumuşturayarlarız sıkma canını daha daha 3 cekılıs sonuclanmadı hala sansımız var Foncu