- 18,515
- 16,838
- 113
Palavrayı bırakalım 15K vurmuşsun bizden bi 300-400₺ mi sakınıyonBu gidişle bana rol parası kalmayacak%65ini verdim şimdiye kadar puhaha
Palavrayı bırakalım 15K vurmuşsun bizden bi 300-400₺ mi sakınıyonBu gidişle bana rol parası kalmayacak%65ini verdim şimdiye kadar puhaha
Efkaladecim bize gene bir baş soğan düştü anlaşılanBu gidişle bana rol parası kalmayacak%65ini verdim şimdiye kadar puhaha
Terimcim biz boşverelim roll'ü filan ağlamaya devamEfkaladecim bize gene bir baş soğan düştü anlaşılan
Bizde no palavra kankaPalavrayı bırakalım 15K vurmuşsun bizden bi 300-400₺ mi sakınıyon
Olsaydı atardım vala dostBenimde yatırımlı bonus var ama çekim için para yok
Ne kadarBenimde yatırımlı bonus var ama çekim için para yok
600+300 TL den çıkan kazançNe kadar
Terim son etkinliğin 18.72₺ kendini açıklamana gerek yokOlsaydı atardım vala dost
Oha 900 mü lazım ora nere kanka600+300 TL den çıkan kazanç
Sana tek bi maç veriyorum 250₺ basNe kadar
Ekranı bulanık görmeye başladımTerimcim biz boşverelim roll'ü filan ağlamaya devam
La bro kuponunu baştan sona takip ettiydim %65ini verdinde bize bişey dusmemismiBu gidişle bana rol parası kalmayacak%65ini verdim şimdiye kadar puhaha
Çekiliş olmadı dahaLa bro kuponunu baştan sona takip ettiydim %65ini verdinde bize bişey dusmemismi
Sabah 10 da çeker daimonÇekiliş olmadı daha
Çekiliş olmadan %65ini nasıl verdin ben olsam anliycam benim çevre çok kimseyi kiramiyoruz sen nasıl becerdin %65i dağıtmayı.helal olsun sen bendende gönlü zenginmissinÇekiliş olmadı daha
Bana devretti senin hakkı abi helal et yağ gibi kayıyor boğazdanLa bro kuponunu baştan sona takip ettiydim %65ini verdinde bize bişey dusmemismi
La NBA oluyor param olmuyor param olmuyor NBA oluyor bı denk getiremedim ayar oldum bu işe.bugun bı dünya maç var yine 1 lira yokBana devretti senin hakkı abi helal et yağ gibi kayıyor boğazdan
Sorma abi elimiz ayağımız titriyor bülteni gördükçeLa NBA oluyor param olmuyor param olmuyor NBA oluyor bı denk getiremedim ayar oldum bu işe.bugun bı dünya maç var yine 1 lira yok
Kanka takip eden demedim ki la sana da bişey yapayım tamam kazanınca çevreye bakmıyor bu işler 1 kişiyi bile boş çevirmedim vallaÇekiliş olmadan %65ini nasıl verdin ben olsam anliycam benim çevre çok kimseyi kiramiyoruz sen nasıl becerdin %65i dağıtmayı.helal olsun sen bendende gönlü zenginmissin