- 103,075
- 58,221
- 113
Olmuş bro çekiliş son beğeni olan adam kazanmış keşke kendimi son beğeni yapaydim 😁Çekiliş olmadı daha
Olmuş bro çekiliş son beğeni olan adam kazanmış keşke kendimi son beğeni yapaydim 😁Çekiliş olmadı daha
Zaten konuyu çekiliş olarak açmışsın dost bir de çekiliş yapıldıKanka takip eden demedim ki la sana da bişey yapayım tamam kazanınca çevreye bakmıyor bu işler 1 kişiyi bile boş çevirmedim valla
Demedin biliyorum ben dedin demedim zaten bro.neyse salla gitsin.keske son 2 kuponu yapmiyaydim net kar kalicakti.sansin daim olsun iyi gecelerKanka takip eden demedim ki la sana da bişey yapayım tamam kazanınca çevreye bakmıyor bu işler 1 kişiyi bile boş çevirmedim valla
Sen dm dostZaten konuyu çekiliş olarak açmışsın dost bir de çekiliş yapıldı
DmDemedin biliyorum ben dedin demedim zaten bro.neyse salla gitsin.keske son 2 kuponu yapmiyaydim net kar kalicakti.sansin daim olsun iyi geceler
DmPalavrayı bırakalım 15K vurmuşsun bizden bi 300-400₺ mi sakınıyon
Sen nasıl bana yemeden durdun la bu kadar 😁
@butragueno sponsor oldu bana tskler kanka patlarsak atarım dm 🤣
@butragueno selam ağabey@butragueno sponsor oldu bana tskler kanka patlarsak atarım dm 🤣
Yerini alabilirim 😂
yer var mı atamm
Kanka daha dm olmaz kafa 1 milyon senin pay uçtu 😀@butragueno sponsor oldu bana tskler kanka patlarsak atarım dm 🤣
Kanka üst üste almak etik olmazdı canın sağolsun 😘Kanka daha dm olmaz kafa 1 milyon senin pay uçtu 😀
Birleştirip rol açardın diğer sefere bakalımKanka üst üste almak etik olmazdı canın sağolsun 😘
Birleştirip rol açardın diğer sefere bakalım
Geldiyse tebrik ederimZor ama belki gelirse 2 kişi dm leriz.
Rol açacaksan at tabiTmm atıyom iban sen istedin
Rol açacaksan at tabi