- 48,743
- 53,285
- 113
valla nezaman boyle muhabbetler olsa hep biri bu lafı soyluyor2010 facebook duvar yazısı mk
valla nezaman boyle muhabbetler olsa hep biri bu lafı soyluyor2010 facebook duvar yazısı mk
senin kupon kazanmıs Bak acık acık balkon konusmamı yapıyorum cekılısınden cıkmazsam Roll alırım cıkarsam Roll acarımMerhaba efenim
94 oran tutsa şuan bir elimizde fiski bir elimizde puro ne biçim olurdu dayıvalla nezaman boyle muhabbetler olsa hep biri bu lafı soyluyor![]()
Dilli badem de o zaman dostSonda ki kelimeyi kullandığım an shell tepemde puhahahaha
Soğuk sular hazır mıSonuç almamış beyler Joe sabah iş var dedi gelirse atarım dedi uyuyakalırsa öldük 🤣
Aklımdaki sendin 😀senin kupon kazanmıs Bak acık acık balkon konusmamı yapıyorum cekılısınden cıkmazsam Roll alırım cıkarsam Roll acarım
O biçim olurdu İşte 2 dakka mutlu olduk hayal oldugunu hatırlayınca coktuk Sayende94 oran tutsa şuan bir elimizde fiski bir elimizde puro ne biçim olurdu dayı![]()
Benim 16 Hissim Keskındır DostAklımdaki sendin 😀
Ben kalbindeyim o zamanAklımdaki sendin 😀
Geldi şimdi buradan mı devam yeni konu mu 🤣joe atar oyle yatar Dost Zemin Yapma Bosunatek oynamak istiyorsan acık acık soyle suatım atsın sana
![]()
Yanındaki ile yaşar aklındaki ile ölür insanAklımdaki sendin 😀
Bilmez miyim dostBenim 16 Hissim Keskındır Dost
Yeni konu Ac dost burası Genel Eve DonduGeldi şimdi buradan mı devam yeni konu mu 🤣
TamamdırYeni konu Ac dost burası Genel Eve Dondu
bu yazıya 300 Roll yakısır FoncuYanındaki ile yaşar aklındaki ile ölür insan
Kardeşim yok mu bir nba oyuncu bahsimizBilmez miyim dost
Orası rezerve kanka beBen kalbindeyim o zaman![]()
IBAN bilgisi dmden iletildi dostbu yazıya 300 Roll yakısır Foncu
Tamam Dost kazanırsak bırgun atarızIBAN bilgisi dmden iletildi dost