- 53,923
- 25,838
- 113
Ne banıÇekiliş yapmioz beyler takip listesi yapilio sadece niye banlasinlar
Ne banıÇekiliş yapmioz beyler takip listesi yapilio sadece niye banlasinlar
Şuan yapan varBen yapayım mı liste dostum
İşi de zor değil mi Bir ona gönderiyorum Bir ona gönderiyorsun insan deli oluyor değil mi para atma işi de zorÇekiliş yapmioz beyler takip listesi yapilio sadece niye banlasinlar
KımŞuan yapan var
Adam diyor ki yapanlar hala diyorsun ki ben üstleneyim adam vermiş zaten listeyiListe işini ben ustleneyim @JanValjaN
Bol şanslarin olsun dostum deyip geçeyim izdiham olmadan 🙏🏻☘Bol şans
Liste kimdeTamam kanka yapsın biri iste beni kaale almadin![]()
Ben hiç sevmiyorum biliyor musun bu liste yapmayı bir ara bir arkadaş üç buçuk gönderdi 200-200 adam başı kaç kişiye gönderdim deli oldum telefonu kıracaktım en son Kime gönderdiğimi unutuyorum bu seferHerkes neden liste yapma peşinde
Cunku onlar ikimci adimin biyiminde geldi risk almak istemiyoz yfffHerkes neden liste yapma peşinde
Bilmiyorum kiListe kimde
Aynen kankaİşi de zor değil mi Bir ona gönderiyorum Bir ona gönderiyorsun insan deli oluyor değil mi para atma işi de zor
Tamam kankaŞuan yapan var
Bende anlamıyorum ne için mücadele bu 🤣Ben hiç sevmiyorum biliyor musun bu liste yapmayı bir ara bir arkadaş üç buçuk gönderdi 200-200 adam başı kaç kişiye gönderdim deli oldum telefonu kıracaktım en son Kime gönderdiğimi unutuyorum bu sefer
Yok var listeciLısteyı @AllanSaintMaximin yapsın
Jorge demi liste oda adaletli yapar bakarCunku onlar ikimci adimin biyiminde geldi risk almak istemiyoz yfff