- 11,754
- 7,158
- 113
Listeyi Joe yapio
Lan ben ilk adımdan beri burdayım bende yapayım dedimCunku onlar ikimci adimin biyiminde geldi risk almak istemiyoz yfff
Beni çok muhabbete girmiyorum role katılırım listeyi kim alırsa alsın 😀Bende anlamıyorum ne için mücadele bu 🤣
Devamlı karıştırıyordum önceden seninle onu İkinizin de ismi yan yanaListeyi Joe yapio
BeklyoruzSonuç noldu şimdi aga @JanValjaN
KimiBeklyoruz
Şey muhabbeti de var onu aldın beni almadın listeye uğraş dur ondan sonraBeni çok muhabbete girmiyorum role katılırım listeyi kim alırsa alsın 😀
Tutturuyorsun bu sefer göndermeye çalışıyorsun adam deli oluyor o yazıyor dm'den öteki yazıyor dm'den en iyisi böyleAynen kanka
Son karar değiştirildi etkinlik açmayanları çıkarıyorum.Listeyi Joe yapio
Ulan daha yeni onu yazdım var ya tam bu dediğini yazdımŞey muhabbeti de var onu aldın beni almadın listeye uğraş dur ondan sonra
En doğru karar dostSon karar değiştirildi etkinlik açmayanları çıkarıyorum.
Etkinlik açıyorum ben rollSon karar değiştirildi etkinlik açmayanları çıkarıyorum.
La la laSon karar değiştirildi etkinlik açmayanları çıkarıyorum.
İyi bari etkinlik açan biriyizSon karar değiştirildi etkinlik açmayanları çıkarıyorum.
Adamsın laaaSon karar değiştirildi etkinlik açmayanları çıkarıyorum.
Eline sağlık kankaSon karar değiştirildi etkinlik açmayanları çıkarıyorum.
Yancılarını seçecek ya herkes onun derdinde bir de kendileri kesin cepte olacak hep aynı hikayeHerkes neden liste yapma peşinde