- 34,361
- 18,512
- 113
Bize de mi lolo be bro 😔İçinizden bi arkadaş liste yapacak kanka hepinizin tanıdığı biri dm den liste atacak bana sadece ilk 2 adım takip edenlerden oluşacak liste tekrar elinize sağlık
Bize de mi lolo be bro 😔İçinizden bi arkadaş liste yapacak kanka hepinizin tanıdığı biri dm den liste atacak bana sadece ilk 2 adım takip edenlerden oluşacak liste tekrar elinize sağlık
Emin ol ilk adımdan beri buradaysan kimse hak yemez her şey ortadaİlk adımdan beri burdayız hak yeneceğini sanmıyorum
Ben burdayken ayıpİçinizden bi arkadaş liste yapacak kanka hepinizin tanıdığı biri dm den liste atacak bana sadece ilk 2 adım takip edenlerden oluşacak liste tekrar elinize sağlık
Ben yaparimİçinizden bi arkadaş liste yapacak kanka hepinizin tanıdığı biri dm den liste atacak bana sadece ilk 2 adım takip edenlerden oluşacak liste tekrar elinize sağlık
Olması gereken o dost geçenki muhabbeti sen biliyonEmin ol ilk adımdan beri buradaysan kimse hak yemez her şey ortada
Dünkü Geçenki değilOlması gereken o dost geçenki muhabbeti sen biliyon
Tebrikler kankaÇekiliş yapmioz beyler takip listesi yapilio sadece niye banlasinlar
Ben yapayım mı liste dostumÇekiliş yapmioz beyler takip listesi yapilio sadece niye banlasinlar
Olması gereken o dost geçenki muhabbeti sen biliyon
[/QUO takma oldu geçti bitti o
Tamam kanka yapsın biri iste beni kaale almadinÇekiliş yapmioz beyler takip listesi yapilio sadece niye banlasinlar
Tamam ypsın biri buradaydık zaten 2. Adımdan beriÇekiliş yapmioz beyler takip listesi yapilio sadece niye banlasinlar