- 34,360
- 18,512
- 113
Bide mola alıyo son 10 saniye sanki maçı çevirecek
Joutgeİçinizden bi arkadaş liste yapacak kanka hepinizin tanıdığı biri dm den liste atacak bana sadece ilk 2 adım takip edenlerden oluşacak liste tekrar elinize sağlık
Yapımyim mi liste dostumİçinizden bi arkadaş liste yapacak kanka hepinizin tanıdığı biri dm den liste atacak bana sadece ilk 2 adım takip edenlerden oluşacak liste tekrar elinize sağlık
Liste yasak sen seç kankaİçinizden bi arkadaş liste yapacak kanka hepinizin tanıdığı biri dm den liste atacak bana sadece ilk 2 adım takip edenlerden oluşacak liste tekrar elinize sağlık
Benİçinizden bi arkadaş liste yapacak kanka hepinizin tanıdığı biri dm den liste atacak bana sadece ilk 2 adım takip edenlerden oluşacak liste tekrar elinize sağlık
Eyvallah dost kesene bereket şansın daim olsun ⚡İçinizden bi arkadaş liste yapacak kanka hepinizin tanıdığı biri dm den liste atacak bana sadece ilk 2 adım takip edenlerden oluşacak liste tekrar elinize sağlık
Listeyi Jorge ya da watsil yapsın hızlı bir hİçinizden bi arkadaş liste yapacak kanka hepinizin tanıdığı biri dm den liste atacak bana sadece ilk 2 adım takip edenlerden oluşacak liste tekrar elinize sağlık
İlk adımdan beri burdayız hak yeneceğini sanmıyorumİçinizden bi arkadaş liste yapacak kanka hepinizin tanıdığı biri dm den liste atacak bana sadece ilk 2 adım takip edenlerden oluşacak liste tekrar elinize sağlık
Ula bizim Sinan da varmış burada listeci 😀31 dk da 3 adim won