- 4,477
- 2,816
- 113
Tebrikler reis bu arada
Hosgeldkn dost nezamandir gorunmuyorusn
Kazancın daim olsun reis tebriklerPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Eyv dost çalışıyoruz iş güç.Hosgeldkn dost nezamandir gorunmuyorusn
Öncelikle tebrikler reis . Fırsat verirsen deneriz rol hem gececiyim bugün güzel zaman geçer benim ıcınde .Pokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Allah kolaylık versin en güzelini yapıyorsun fazla takilmayarakEyv dost çalışıyoruz iş güç.
TebriklerPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
tebriklerPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Afiyet olsunPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Kuyruk uzundur ama yine de sira gelirse bostayimPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Yok şuan seçiyorÇekimi bekliyordur
Uyuya kalmış olabilir yoksa şimdiye burdan bir dkda karpuz secer gibi 5 10 adam secmişti çoktanYok şuan seçiyor