- 14,978
- 11,324
- 113
Oladabilir yaşlılık zorUyuya kalmış olabilir yoksa şimdiye burdan bir dkda karpuz secer gibi 5 10 adam secmişti çoktan![]()
Oladabilir yaşlılık zorUyuya kalmış olabilir yoksa şimdiye burdan bir dkda karpuz secer gibi 5 10 adam secmişti çoktan![]()
Yolla da yiyelimPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Yine karavana kesene bereket umarım kat kat fazlasıyla geri dönerBeyler kafa cacık oldu 6 saat oynadım kafa gitti yine konudaki msjlari hic okiyamiycam yarın okurum @Northe @vurucu999 @akcakocalı @SaHgEc @YoXuL bu 5 arkadaşa 500 atacağım ister roll yapar ister çikolata kola alır.bu 5 ark özelden IBAN atsınlar.yarin kazanırsak yine ufaktan etkinlik açarız.
Bol şans kazananlarBeyler kafa cacık oldu 6 saat oynadım kafa gitti yine konudaki msjlari hic okiyamiycam yarın okurum @Northe @vurucu999 @akcakocalı @SaHgEc @YoXuL bu 5 arkadaşa 500 atacağım ister roll yapar ister çikolata kola alır.bu 5 ark özelden IBAN atsınlar.yarin kazanırsak yine ufaktan etkinlik açarız.
Maşallah en yüksek mesaj sayılarında secmissin 😁Beyler kafa cacık oldu 6 saat oynadım kafa gitti yine konudaki msjlari hic okiyamiycam yarın okurum @Northe @vurucu999 @akcakocalı @SaHgEc @YoXuL bu 5 arkadaşa 500 atacağım ister roll yapar ister çikolata kola alır.bu 5 ark özelden IBAN atsınlar.yarin kazanırsak yine ufaktan etkinlik açarız.
Msj sayısıyla isim yok bu arkadaşlara hiç atmamistim atamadiklarima atıyorum etkinlik açan arkadaşlara sadece vurucuya 1. Kez attım dier 4 kişiye hiç atmamistimMaşallah en yüksek mesaj sayılarında secmissin 😁
ben bu konudan sececeksin sanmıştım kazananlara tebriklerMsj sayısıyla isim yok bu arkadaşlara hiç atmamistim atamadiklarima atıyorum etkinlik açan arkadaşlara sadece vurucuya 1. Kez attım dier 4 kişiye hiç atmamistim
Kesene bereket o zamanMsj sayısıyla isim yok bu arkadaşlara hiç atmamistim atamadiklarima atıyorum etkinlik açan arkadaşlara sadece vurucuya 1. Kez attım dier 4 kişiye hiç atmamistim
Kaza cin tekrardan daim olsun Umarim yarında kazanırsınMsj sayısıyla isim yok bu arkadaşlara hiç atmamistim atamadiklarima atıyorum etkinlik açan arkadaşlara sadece vurucuya 1. Kez attım dier 4 kişiye hiç atmamistim
bol şanslar hocamPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
kazancın daim olsun reisPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Tebrik ederimPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Talibiz yer varsaPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
umarım bana gelir roll açarız yer varsaPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
talibim bendebol şanslar hocam
Bizede şans gelir mi reis@YoXuL ve @akcakocalı kaldı
bu işten anladığın belliydi tebriklerPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir