- 103,072
- 58,219
- 113
Forumda hiç etkinlik acmayip sadece etkinliklere katılanlara atmıyorum kardeş daha önce soylemistimBizede şans gelir mi reis
Forumda hiç etkinlik acmayip sadece etkinliklere katılanlara atmıyorum kardeş daha önce soylemistimBizede şans gelir mi reis
EyvForumda hiç etkinlik acmayip sadece etkinliklere katılanlara atmıyorum kardeş daha önce soylemistim
bize sıra gelir mi peki dostForumda hiç etkinlik acmayip sadece etkinliklere katılanlara atmıyorum kardeş daha önce soylemistim
Burdayım@YoXuL ve @akcakocalı kaldı
Forumda hiç etkinlik acmayip sadece etkinliklere katılanlara atmıyorum kardeş daha önce soylemistim
Forumda hiç etkinlik acmayip sadece etkinliklere katılanlara atmıyorum kardeş daha önce soylemistim
Kazancın daim olsun reis kesene bereketBeyler kafa cacık oldu 6 saat oynadım kafa gitti yine konudaki msjlari hic okiyamiycam yarın okurum @Northe @vurucu999 @akcakocalı @SaHgEc @YoXuL bu 5 arkadaşa 500 atacağım ister roll yapar ister çikolata kola alır.bu 5 ark özelden IBAN atsınlar.yarin kazanırsak yine ufaktan etkinlik açarız.
Herkese ödülünu attım kumar oynayana bol sans yiyene afiyet olsunBeyler kafa cacık oldu 6 saat oynadım kafa gitti yine konudaki msjlari hic okiyamiycam yarın okurum @Northe @vurucu999 @akcakocalı @SaHgEc @YoXuL bu 5 arkadaşa 500 atacağım ister roll yapar ister çikolata kola alır.bu 5 ark özelden IBAN atsınlar.yarin kazanırsak yine ufaktan etkinlik açarız.
Tebrikler dostum kesene bereket uygunsa bu sefer ben yapabilir miyim. Rolumde etkiligimde çoktur forumda.Pokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
dayı sen yrn 100k olursun mesaj da pokerdede 100 k alırsan allahu ekberHerkese ödülünu attım kumar oynayana bol sans yiyene afiyet olsun
Yaşlandık gelmedımı sıraRollmu yapacaz
Dağıtım bittikten sonra geliyosun recoYaşlandık gelmedımı sıra
Geçen haftadan siraydaydik ama yine nasip olmadıDağıtım bittikten sonra geliyosun reco
Yoksaniz yapicak bişey yok bro olanlara attimGeçen haftadan siraydaydik ama yine nasip olmadı