- 1,403
- 445
- 83
2 sitede bekleyen bakiyem var sans gülerse bize güzel olur🙏Pokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
2 sitede bekleyen bakiyem var sans gülerse bize güzel olur🙏Pokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Senide tebrik ederim beni seçersen mutlu olurum rol yap dersen yaparım , yapma demezsen ihtiyacım var çekerim direkPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Senden bir siftahımız olsun dostum, kesene bereket olsunPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Kesene bereket dostum talibim uygunsaPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Bol şans diliyorumPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
tebrikler herkese bol şanslar alabilirim uygunsaPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Şanslılardan olabilirim belki Serdar abi 🙏Pokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Olabilirim kralPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
tebrikler baskan ilk kez rolling yapma fırsatım olacak çok iyi olur valla inanıyorum kazanıcazPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir