- 6,096
- 2,217
- 113
Şimdiden pazarlıklar başlamış 🤔
Katılmak istiyorumIlkmesaj talibim
Aga sen 1.adımı geçemedin az önce bi sal 🤣🤣🤣@Hayat1kumar sıra varsa bende girebilirim dost
Sen yaparsın 3 cyberda 20dk ya biter2.ci rollcu benim değil mi dost @Hayat1kumar 😊
saldım sanaAga sen 1.adımı geçemedin az önce bi sal 🤣🤣🤣
Beni değil konu sahibini sal 🤣🤣🤣saldım sana
TebriklerBirinde 6. Dierinde 39. Galiba 1500+900 aldim
hım sen dedin ya ben her dediğini yapmak zorundayım elbette.Beni değil konu sahibini sal 🤣🤣🤣
Az önce şansını kullandın beceremedin bırakta başkaları denesin diyorumhım sen dedin ya ben her dediğini yapmak zorundayım elbette.![]()
ne alaka bu söylediğin bu işin belli bir sırası mı var o zaman yapmayanlara yaptır sen neden bekliyorsunAz önce şansını kullandın beceremedin bırakta başkaları denesin diyorum
Talibim %50 fb veren yer çok hem işsizim belki ekmek parası çıkarArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)
Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir
Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli
Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler
Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.