Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar | Rollingci Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,108
4,470
113
Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim

Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)

Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir

Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli

Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler

Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Şimdiden katılanlara bol şanslar

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,400
2,462
113
Bende katılmadım tebrik ettm sadece arkadasi sadece naçizane fikrimi söylüyorum madem herşey belliyse neden boyle konu açılıyor bütün işlemler belli kişiler içinde dönüyor özelden bir birinize yapın showu ozaman kimsenin parasında kazancnda gözümüz yok herkezin 1 i bin olsn yok sen eskisin yok sen yenisin hangi egoyu tatmin ediyorsunuz anlamadk bunuda sürekli dile gtrcm.

yuseke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
354
83
Daha önce yapmadık bize gelirse şansı deneriz

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,688
5,754
113
Bende katılmadım tebrik ettm sadece arkadasi sadece naçizane fikrimi söylüyorum madem herşey belliyse neden boyle konu açılıyor bütün işlemler belli kişiler içinde dönüyor özelden bir birinize yapın showu ozaman kimsenin parasında kazancnda gözümüz yok herkezin 1 i bin olsn yok sen eskisin yok sen yenisin hangi egoyu tatmin ediyorsunuz anlamadk bunuda sürekli dile gtrcm.
Ne alaka kardeş sürekli rolling yapılan adamlar seçiliyor burayı gelir kapısı gibi gören üyelere Serdar abi gühanı vermez

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Birde şu acıdan düşün forumda bir tane etkinligi olmayan adamlar roll yapayım diye darliyor
Forumu kazanç kapısı olarak gören çakal çok
Tabikide rollculer aktif etkinlik açan paylaşımcı üyeler yapmalı sen bu konuda neden şikayetçi oldun anlam veremedim

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,139
12,070
113
Birde şu acıdan düşün forumda bir tane etkinligi olmayan adamlar roll yapayım diye darliyor
Tabikide rollculer aktif etkinlik açan paylaşımcı üyeler yapmalı sen bu konuda neden şikayetçi oldun anlam veremedim
Kitabın ortasından konuştu şuana kadar kimseye kuruş faydası olmayan adamlar dolusmus buraya

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,991
11,359
113
Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim

Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)

Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir

Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli

Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler

Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Hooooooo

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,905
1,319
113
Yav bilader bırakın şu işleri sıra kavgalarını imkanı olan adam dağıtım yapar imkanı olmayan adam nasıl yapsın maaşını mı gelip dağıtsın ben forumda aktif olurum sürekli ama dağıtım yapamıyorum imkanım yok asgari ücret çocuk hanım çalışmıyor nasıl dağıtım yapacam şans olacak kazanırsam ancak çocuğa bezi alacak parayı bulamadığım zamanlar oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...