- 17,800
- 13,608
- 113
Wild ne demek gardasim..biz aliskiniz loselereSen wildsin 😉
Wild ne demek gardasim..biz aliskiniz loselereSen wildsin 😉
merhaba asi bey nasilsinizWild ne demek gardasim..biz aliskiniz loselere)
Yani direkt seçilen kişi banko demek ağabey 😂 sen de benim wildimsin (ama durum olunca) sevgilerWild ne demek gardasim..biz aliskiniz loselere)
O banko yaniWild ne demek gardasim..biz aliskiniz loselere)
Dayı nasip olursa bi ara bize de bir şey yaptır 5 senedir her ay kazanıyorsun aktif üye diyorsun yanlış anlama da forum bu kadar aktifse zamanında benim aktifliğim büyük pay alır bu forumda . Nokta yani . Bundan sonra da istemem zaten. İyisin hoşsun ama ben bu yapılanı şahsıma saygısızlık olarak görürüm oraya aktif üye yazıyorsan başında ben gelirim bu forumda. Hadi eyvallahArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)
Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir
Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli
Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler
Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Var olasın salihimYani direkt seçilen kişi banko demek ağabey 😂 sen de benim wildimsin (ama durum olunca) sevgiler
Sağol Serkan ,şükür yaşıyoruz gardaş,sende iyisindir umarimmerhaba asi bey nasilsiniz
yok ya uzun zaman oldu kazanc yuzu gormeyeli nerde iyi olalim kumar kimin yuzunu güldürmuşki aylar olmustur 15 k nin uzerine cikamadim bulup bulusturup 10 k 5k 15 k oluyorum devaminda seri sifirlayip boyle yorumlarda bonus kovaliyorm hayirlisi. sen nasilsin iyisindir ins. watsapdan yazim dur burayi mesgul etmiyim hayat1kumar olan kızabilirSağol Serkan ,şükür yaşıyoruz gardaş,sende iyisindir umarim
2400 ney dolar mı iyi paraBirinde 6. Dierinde 39. Galiba 1500+900 aldim
Bugünlerde züğürduz sıradsyiz yarışmacı arkadaşlara bol şanslar dagitanin kesesine bereketArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)
Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler
Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Bende özelden para istemedim. Kaldı ki ben senin eski dostunumBro o an olanlara attım valla çok para gitti la. 1. Rollcu sen ol ?
Sıra varsa sıra numarası almaya geldim 🤣Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
1.belli kalan 3 kişi kim @Hayat1kumarSen wildsin 😉
Eyw dost 🙂Sen wildsin 😉
Sende benim wildimsin başarırsak 😁Sıra varsa sıra numarası almaya geldim 🤣
Bol şanslarArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Ooo dayı refahlar kervanına katılmışsın hayırlı olsunArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
2.ci rollcu benim değil mi dost @Hayat1kumar 😊Bro o an olanlara attım valla çok para gitti la. 1. Rollcu sen ol ?