Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar | Rollingci Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,254
5,924
113
Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim

Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)

Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir

Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli

Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler

Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
bende rolling yapabilirim istersen

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,723
4,029
113
Öle bişey yok bana sans parası nasip olmadı.bana atmasida gerekmez forumda aktif roll yada gelirse çekiliş açması yeterli.bana atanlara ben dün guzelligimi yaptim
Bende geçen hafta artemiste 2 ci oldum 20 25 kişiye roll ve dağıtım gitti kuponlarla vs bu hafta erken elendim

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,254
13,349
113
Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim

Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)

Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir

Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli

Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler

Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
getir de parayı katlayalım kanka

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,477
6,533
113
Adam özellikle aktif etkinlik açan ve roll yapanlar yazıyor, İsmini hiç duymadığım arkadaşlar ben yapayım diyor 😂 olm zaten forumda aktif rol açan en fazla 10 kişi varız anasını satayım sizin de bir hayrinizi gorelim de sonra talep edin ya ayıptır

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,723
4,029
113
Beyler ben kaçıyorum size iyi sohbetler biraz işlerim var akşama görüşürüz @Hayat1kumar roll dusermi bizede dostum ona göre darlayayim seni 😅😅😅

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,723
4,029
113
Sorma abi ruh hastası sabahın altısında başlayıp 17 adımlı roll açıyordu üç günde ancak ödül alabildik 😅 pokerden alınca da dağıttı 7-8 kişiye 500er
Hem pokerden aldın hem roll verdim laa sana 🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...