- 5,085
- 3,129
- 113
Gece 00-00 02-00 nöbetim var nöbette güzel geçer rolling @Hayat1kumarDarlarsen havanı alırsın 😁 4 kişi secicez işte o saatte müsait olanlardan
Gece 00-00 02-00 nöbetim var nöbette güzel geçer rolling @Hayat1kumarDarlarsen havanı alırsın 😁 4 kişi secicez işte o saatte müsait olanlardan
Nereden işlem yapıyosunda ceza yedin reis merak ettimArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)
Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir
Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli
Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler
Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Kardeş kriptodan ceza yedim ömrüm boyunca hiç yatirimim yok kripto ile sportsber frebet verdi ordan 20 dolar cekdim 3 sene önce hepsi bu 25 kilitledilerNereden işlem yapıyosunda ceza yedin reis merak ettim
Anladım kral geçmiş olsunKardeş kriptodan ceza yedim ömrüm boyunca hiç yatirimim yok kripto ile sportsber frebet verdi ordan 20 dolar cekdim 3 sene önce hepsi bu 25 kilitlediler
Işteysen olmaz o iş konsantre olamazsın 🤣Gece 00-00 02-00 nöbetim var nöbette güzel geçer rolling @Hayat1kumar
Niye gece uyku mu tutmuyor 😅Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)
Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler
Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Nöbetteyim askerdeIşteysen olmaz o iş konsantre olamazsın 🤣
Uygunsa yapmak isterim kralArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Daha büyük sıkıntı sizi oraya memleketi koruyun diye yolluyoruz nöbette oyun oynayın diye değil 🤣🤣Nöbetteyim askerde
Kesene bereket. Rol yaptirirsan bende yaparim😀Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Bol şansımız olsun desteğini beklerimArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Sen wildsin 😉1 haftadır idda oynamadım delleniyorum büyük bir patlama yapabilirim dost 😂