- 5,730
- 4,034
- 113
🙋🙋🙋Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir
🙋🙋🙋Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir
Poker konusunda yoktunNerde olacaktım abi forumdaydık işte sabaha kadar
Sıkıntı yokO zaman sen bilirsin bro ne diyim akşam olaydin helalinden 2k ateş ederim
Heeee ona girmiyom artık ya görmedim valla polenden vurduysan tebrikler haberim yoktuPoker konusunda yoktun
kacıncı oldun kankaPoker konusunda yoktun
Hayat bir kumarsa bende bur kumarcıyımPoker konusunda yoktun
Daha önce attın mı attıysan yapar şeklini@Hayat1kumar roll düşer mı bizede dostum 😅😅
Birinde 6. Dierinde 39. Galiba 1500+900 aldimkacıncı oldun kanka
Ne tutumu kardeş konuyu okudunmu? Tutacak yada yatacak bişey yokkiSonuç ne beyler tuttu mu ?
Malesef dostum paylasimlarimda denk gelmedi ama bir çok kişiye ulastim biliyorsunDaha önce attın mı attıysan yapar şeklini
Bol şans abi bana atabilirsin faturasını keseriz 😅Birinde 6. Dierinde 39. Galiba 1500+900 aldim
🤣 yanlış konu o zaman kardeşNe tutumu kardeş konuyu okudunmu? Tutacak yada yatacak bişey yokki
Öle bişey yok bana sans parası nasip olmadı.bana atmasida gerekmez forumda aktif roll yada gelirse çekiliş açması yeterli.bana atanlara ben dün guzelligimi yaptimDaha önce attın mı attıysan yapar şeklini
Bitti la ben kazandım mi hemen dağıtım yapar ödeme yapar yok ederim parayı.koltuk takımı alicam 1 yıldır en sonunda aldım mışıl mışıl uyuycam bı gelsindeBol şans abi bana atabilirsin faturasını keseriz 😅
Gene mi kazana düştük abi ama yaÖle bişey yok bana sans parası nasip olmadı.bana atmasida gerekmez forumda aktif roll yada gelirse çekiliş açması yeterli.bana atanlara ben dün guzelligimi yaptim
Hepimize bol şans diyelim o zaman 😂Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)
Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir
Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli
Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler
Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Yatak alaydın ya abi direktBitti la ben kazandım mi hemen dağıtım yapar ödeme yapar yok ederim parayı.koltuk takımı alicam 1 yıldır en sonunda aldım mışıl mışıl uyuycam bı gelsinde