http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar | Rollingci Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,409
11,657
113
Bro sen en son artemisten ödül kazanmıştın ödül aticaksin gidiş o gidiş ne dmye döndün ne slm verdin demekki yasiyorsun
Herşeyi bir kenara bıraktımda senin bana bunu demen ayrı bi yanlış oldu geçmişi hatırlayan herşeyiyle hatırlarsın Serdar bey abi :)

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim

Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)
Güzel hareket tebrikler
Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir

Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli

Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler

Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,133
58,256
113
Herşeyi bir kenara bıraktımda senin bana bunu demen ayrı bi yanlış oldu geçmişi hatırlayan herşeyiyle hatırlarsın Serdar bey abi :)
Bro ben burda çoğu kişi ile 7 yıldır arkadaşlık yürütüyorum ama hoş olmayan durum öldümu mevzu kapanır.bu mevzuyu kapattim sende kapat gitsin.iyi gunler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...