- 103,133
- 58,256
- 113
Hayır doğru numara ben unutmamNe artemisi ne ödülü serdar bey yanlış numara 🤣
Hayır doğru numara ben unutmamNe artemisi ne ödülü serdar bey yanlış numara 🤣
Yokla limitypk ne varsa onla devam ettik bir yerde ikiye böldüm sadece 😅Site limit mi koydu LA sana niye hep 2500 aw
Yok abi sagolBro o an olanlara attım valla çok para gitti la. 1. Rollcu sen ol ?
Patladım bsbshdbYokla limitypk ne varsa onla devam ettik bir yerde ikiye böldüm sadece 😅
Herşeyi bir kenara bıraktımda senin bana bunu demen ayrı bi yanlış oldu geçmişi hatırlayan herşeyiyle hatırlarsın Serdar bey abiBro sen en son artemisten ödül kazanmıştın ödül aticaksin gidiş o gidiş ne dmye döndün ne slm verdin demekki yasiyorsun
cansın dostDost varmis. Eskilerin en aktif uyesi 🙂
O zaman sen bilirsin bro ne diyim akşam olaydin helalinden 2k ateş ederimYok abi sagol
Viski konulmuş yine pp ye belli vurulmuş sjsjshcansın dost
Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)
Güzel hareket tebrikler
Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir
Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli
Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler
Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Yok be berbatızViski konulmuş yine pp ye belli vurulmuş sjsjsh
Helalinden ateş alınırO zaman sen bilirsin bro ne diyim akşam olaydin helalinden 2k ateş ederim
Unutan unutuyor dayıcım artemisten cebimize bir kuruş girmedi bizim sen içini ferah tut. Bizim fırın tek ocaklı yakmaz.Hayır doğru numara ben unutmam
İnce dudaklar öncelikliymişBol şans katilmak isteriz
Bro ben burda çoğu kişi ile 7 yıldır arkadaşlık yürütüyorum ama hoş olmayan durum öldümu mevzu kapanır.bu mevzuyu kapattim sende kapat gitsin.iyi gunlerHerşeyi bir kenara bıraktımda senin bana bunu demen ayrı bi yanlış oldu geçmişi hatırlayan herşeyiyle hatırlarsın Serdar bey abi![]()
Fırın deme anısı varUnutan unutuyor dayıcım artemisten cebimize bir kuruş girmedi bizim sen içini ferah tut. Bizim fırın tek ocaklı yakmaz.
Can sağlığı olsun dostİnce dudaklar öncelikliymiş