- 171
- 73
- 28
arkadaşlar 5 sene ceza aldım yi halden filan 2 sene 1 aya düştü.suç tarihi 2017 istinafa yolladım 1 seneden gelir.ekimde gelecek covid yasası ile denetimim kalkarmı yoksa yine imza atacakmıyım.bilgisi olan yazarsa sevinirim
neyden ceza aldın kardeşimarkadaşlar 5 sene ceza aldım yi halden filan 2 sene 1 aya düştü.suç tarihi 2017 istinafa yolladım 1 seneden gelir.ekimde gelecek covid yasası ile denetimim kalkarmı yoksa yine imza atacakmıyım.bilgisi olan yazarsa sevinirim
kartımı kullandırdım para hırsızlıktan gelmiş ihale bize kaldı hiç sicil kaydım da yokneyden ceza aldın kardeşim
kara para aklama yanikartımı kullandırdım para hırsızlıktan gelmiş ihale bize kaldı hiç sicil kaydım da yok
Artık var sicil kaydınkartımı kullandırdım para hırsızlıktan gelmiş ihale bize kaldı hiç sicil kaydım da yok
kara para aklama olsa iyi parayı hackerler atmış başkasının hesabına sızıp internetten biri kandırdı bizikara para aklama yani
Dolandırıcılara banka hesabı kiralama oluyorkara para aklama yani
kesin bilgin var yani dostDenetim.kalkar
Kaç para karşılığında sattın özgürlüğünükara para aklama olsa iyi parayı hackerler atmış başkasının hesabına sızıp internetten biri kandırdı bizi
yok be kardeşim halkbankası hesabım yok dedi para bile almadım işini çözelim dedikKaç para karşılığında sattın özgürlüğünü
Usta tanıdık miydi sorununu çözdüğün kişiyok be kardeşim halkbankası hesabım yok dedi para bile almadım işini çözelim dedik
banka hesabını mı kiraladın yani kardeşimkartımı kullandırdım para hırsızlıktan gelmiş ihale bize kaldı hiç sicil kaydım da yok
tanıdık olsa söyleyeceğim ama internetten oldu bu olay kişi profilini filan kapattıUsta tanıdık miydi sorununu çözdüğün kişi
yok kardeşim internetten biri başkasının hesabına girip hırsızlık yaparak benim karta para attırdı sonra kendisine yolladım hepsini halkbankası kartım yok dedi yardımcı olalım dedikbanka hesabını mı kiraladın yani kardeşim
Gelen aftan yararlanirsan cezanın infazı biter zaten yani denetim kalkararkadaşlar 5 sene ceza aldım yi halden filan 2 sene 1 aya düştü.suç tarihi 2017 istinafa yolladım 1 seneden gelir.ekimde gelecek covid yasası ile denetimim kalkarmı yoksa yine imza atacakmıyım.bilgisi olan yazarsa sevinirim
Girdi çıktı yapacaksın kardeşim 1 hafta felan yatıp denemliye çıkarsınarkadaşlar 5 sene ceza aldım yi halden filan 2 sene 1 aya düştü.suç tarihi 2017 istinafa yolladım 1 seneden gelir.ekimde gelecek covid yasası ile denetimim kalkarmı yoksa yine imza atacakmıyım.bilgisi olan yazarsa sevinirim
saol kardeşim kesin bilgi yaniGelen aftan yararlanirsan cezanın infazı biter zaten yani denetim kalkar
bu gelecek covid yasası denetimi kaldırmıyor yani öylemiGirdi çıktı yapacaksın kardeşim 1 hafta felan yatıp denemliye çıkarsın