Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hapis Cezası

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
2017 de hesabına para gelmiş aradan 8 yıl geçmiş yeni mi tespit edilmiş bu ?

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,450
842
113
İnternetten nasıl birine güvendin de yaptın bu işi anlamadım bide tanımıyorum diosun

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
73
28
İnternetten nasıl birine güvendin de yaptın bu işi anlamadım bide tanımıyorum diosun
böyle birşey yapabileceği aklımın ucundan geçmedi bide hesap numarası verdi gelen parayı ona attım o hesapta ona ait değil ölünün hesabını kullanmış

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
yok kardeşim internetten biri başkasının hesabına girip hırsızlık yaparak benim karta para attırdı sonra kendisine yolladım hepsini halkbankası kartım yok dedi yardımcı olalım dedik
Aynısı başıma geldi o zamanlar payfix vardı adam bana birinden para gelecek onu bana atar mısın birinden ödül kazandım dedi neyse parayı attı bende ona geri attım ibanina 15 gün sonra beni biri aradı isimi soyisimi söyledi dedi benim hesabımdan para Atılmış sana diye bende olayı anlattım o atan adamı bulduk biraz zorla parayı geri aldık ondan sonra hesabımı hiçbir şekilde vermiyorum kimseye geçmiş olsun

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
Olaylara vakıf biriyim not alabilirsin
Bende 2 yıl 1 ay aldım daha önce 2 sefer girdi çıktı yaptım olay 2015 hırsızlık olarak geçti ama aklanamadik cezam istinafta onay aldı geçen hafta ne kadar tutar içerde tahminin varmi

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
73
28
Bende 2 yıl 1 ay aldım daha önce 2 sefer girdi çıktı yaptım olay 2015 hırsızlık olarak geçti ama aklanamadik cezam istinafta onay aldı geçen hafta ne kadar tutar içerde tahminin varmi
kardeşim yasa geçseydi girdi çıktı yapmazdın öyle diyorlar denetimde kalkardı

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Bu af bayağı kişiyi vuracak için rahat olsun feto cinsel istismar suçları hariç 3 yılın altindakilere af vuracak

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,072
1,737
113
arkadaşlar 5 sene ceza aldım yi halden filan 2 sene 1 aya düştü.suç tarihi 2017 istinafa yolladım 1 seneden gelir.ekimde gelecek covid yasası ile denetimim kalkarmı yoksa yine imza atacakmıyım.bilgisi olan yazarsa sevinirim
15 gün yatar denetime çıkarsın covid yasası vs yok hikaye 2023 den beri bekliyor millet onu daha çok beklerler ben 2022 de girdim yasa var diyorlardı çıktım denetimi yaktım bidaha girdim yine yasa var diyolardı cezayı bitirdim çıktım hala yasa çıkmadı

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
73
28
Bu af bayağı kişiyi vuracak için rahat olsun feto cinsel istismar suçları hariç 3 yılın altindakilere af vuracak
yasa geçseydi bu arkadaşada vururdu ama ekime kaldı bu arkadaşın onay almış istinaftan şimdi gir çık yapacak heralde

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Istinaftan kararlar ne kadar çabuk gelirse o kadar iyi olur hizlandirindosyalari

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
yasa geçseydi bu arkadaşada vururdu ama ekime kaldı bu arkadaşın onay almış istinaftan şimdi gir çık yapacak heralde
Şimdiden de girdi çıktı yapabilir ekimi beklemesin kafan rahat olur en azından