- 171
- 73
- 28
kral asıl yasa çıkmadan istinaftan onaylanıp gelirse daha kötü değilmi o zaman denetime girecezIstinaftan kararlar ne kadar çabuk gelirse o kadar iyi olur hizlandirindosyalari
kral asıl yasa çıkmadan istinaftan onaylanıp gelirse daha kötü değilmi o zaman denetime girecezIstinaftan kararlar ne kadar çabuk gelirse o kadar iyi olur hizlandirindosyalari
Eski dosya sizin gir çık yaparsinizkral asıl yasa çıkmadan istinaftan onaylanıp gelirse daha kötü değilmi o zaman denetime girecez
yani yasa gelse bile gir çık yapacaz demi imza var oına yaramıyor bu yasaEski dosya sizin gir çık yaparsiniz
Ceza geldi dostum haftaya teslim oluruz muhtemelen Niğde de teslim olacağım şuan Niğde deyim içerdeyken af çıkar insGenel affin anlamı zaten yatmamak, 3 yılın altında iken imzaya verirle
Sen 15 güne çıkarsın, çıkınca yaz burayaCeza geldi dostum haftaya teslim oluruz muhtemelen Niğde de teslim olacağım şuan Niğde deyim içerdeyken af çıkar ins
sivasa git öyle teslim ol 1 günde müddetname geliyormuşCeza geldi dostum haftaya teslim oluruz muhtemelen Niğde de teslim olacağım şuan Niğde deyim içerdeyken af çıkar ins
Oraya imkanım yok şuan resisivasa git öyle teslim ol 1 günde müddetname geliyormuş
Olur reis insSen 15 güne çıkarsın, çıkınca yaz buraya![]()
Allah yardimcin olsunOlur reis ins
Cumlemizn inşallah kimi diyor aynı gün girdi çıktı ama bence olmaz 2 sefer oldu girdi çıktıAllah yardimcin olsun
Ben süreyi geniş tuttum ,en fazla 15 gün yoksa 1 gün 3 gün 7 gün de olurAmin
Cumlemizn inşallah kimi diyor aynı gün girdi çıktı ama bence olmaz 2 sefer oldu girdi çıktı
Kişinin TC si numarası varsa yolla bulayım anasını sik en azından için sogurbu gelecek covid yasası denetimi kaldırmıyor yani öylemi
yok reis benim tek sıkıntım rahatsızlığım var çalışamıyorum bunlar çalıştıracaklar nasıl olacak bilmiyorum bu yasa en azından denetimi kaldırsa iyidi ama zor gibiKişinin TC si numarası varsa yolla bulayım anasını sik en azından için sogur
en bilirsin kardeşim Allah yardımcın olsun. Adı soyadı ne gönderdiğin şahsınyok reis benim tek sıkıntım rahatsızlığım var çalışamıyorum bunlar çalıştıracaklar nasıl olacak bilmiyorum bu yasa en azından denetimi kaldırsa iyidi ama zor gibi
bilmiyorumki işte kullandığı hesap numarasıda kendinin değilS
en bilirsin kardeşim Allah yardımcın olsun. Adı soyadı ne gönderdiğin şahsın