Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hapis Cezası

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
73
28
arkadaşlar 5 sene ceza aldım yi halden filan 2 sene 1 aya düştü.suç tarihi 2017 istinafa yolladım 1 seneden gelir.ekimde gelecek covid yasası ile denetimim kalkarmı yoksa yine imza atacakmıyım.bilgisi olan yazarsa sevinirim

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
arkadaşlar 5 sene ceza aldım yi halden filan 2 sene 1 aya düştü.suç tarihi 2017 istinafa yolladım 1 seneden gelir.ekimde gelecek covid yasası ile denetimim kalkarmı yoksa yine imza atacakmıyım.bilgisi olan yazarsa sevinirim
neyden ceza aldın kardeşim

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
ne yaptın da aldın cezayı ona göre yorumlayayım

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
73
28
banka hesabını mı kiraladın yani kardeşim
yok kardeşim internetten biri başkasının hesabına girip hırsızlık yaparak benim karta para attırdı sonra kendisine yolladım hepsini halkbankası kartım yok dedi yardımcı olalım dedik

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Gelen aftan yararlanirsan cezanın infazı biter zaten yani denetim kalkar

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,220
2,992
113
Girdi çıktı yapacaksın kardeşim 1 hafta felan yatıp denemliye çıkarsın