Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
281
63
itiraz etsende bu parayı icraya verirlerse ödemek zorundasın , icrada karar kesinleşene kadar rehin tutuluyor

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,339
1,094
113
avukatlık 30k demiş öyle olması lazım , 75k devletin kasasına giden, bu karar kesinleşince birde tazminat davası açacak karşı taraf
Yani ne diyim arkadasada ders oldu bu durum, cezayı ödedikten sonra ömür boyu bir daha kimseye ana bacı kaymamaya özen gösterir bundan sonra geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,726
333
83
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
İnkar etseydin ben değilim deseydin wp ekran görüntüleri delil olarak kabul edilmiyor. Ama gidip ifadende evet bendim dersen. Mahkeme açılır küçük Bi ceza alırsın daha önceden sabikan vb yoksa hükmün açıklamasını geri bırakırlar özetle hicbirsey olmaz

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,726
333
83
İnkar etseydin ben değilim deseydin wp ekran görüntüleri delil olarak kabul edilmiyor. Ama gidip ifadende evet bendim dersen. Mahkeme açılır küçük Bi ceza alırsın daha önceden sabikan vb yoksa hükmün açıklamasını geri bırakırlar özetle hicbirsey olmaz
He bu arada ceza alırsan tazminat davası açma hakkıda doğar ama o işten birsey çıkmaz ince uzlaşmacı arar seni vb vb

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Arkadaşlar tekrardan merhaba 75bin değilmiş şindi size kararı atacağım aydınlatırmısınız beni

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Ben 75 bin anlamışım ama dosya düşünce anladım ki değilmiş şimdi ben bunun ödemelerini nasıl ve nereden yapacağım ayrıyetten de nasıl taksitlendirme yapacağım?

Ekli dosyalar

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Ben 75 bin anlamışım ama dosya düşünce anladım ki değilmiş şimdi ben bunun ödemelerini nasıl ve nereden yapacağım ayrıyetten de nasıl taksitlendirme yapacağım?
Matematik ve sayılar sende sıkıntı gibi 😆

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
281
63
7500 tl de vermemiş sanırım HAGB vermiş, 5 sene suça karışmazsan iptal ediliyor

aslan717117

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
615
113
Dostum hüküm 5 yıl süreyle infaz edilmiycek para filan ödemiyceksin yani ama yeni suç islersen alacağın cezaya eklenir.

Feyenordd63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
151
52
28
Dostum bende böyle bir şey yaşadım sormak istedigim küfürü ettikten ne kadar süre sonra sana dava açıldı