Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
Dostlae gittim bu saatte saat 12.00 oldu bana git öğleden sonra gel dedi giremedim duruşmaya ama burda ilk duruşma yapıldı diyor nasıl oluyor anlamadım ben
Pardon kanka şimdi gördüm daha sıran gelmemişki senin devam ediyor diyor geçseydi duruşma yapıldı yazardı

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,596
113
Instagram da falan da hakaret edenlere hakaret davası oluyor mu? Adamları sinir edip hakaret ettirip para kazanalım 😃 Gerçi kim şimdi gidip ugrasacakta online dava edilse keşke de arada dava etsek bizde.

triumphfb

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10
4
3
Instagram da falan da hakaret edenlere hakaret davası oluyor mu? Adamları sinir edip hakaret ettirip para kazanalım 😃 Gerçi kim şimdi gidip ugrasacakta online dava edilse keşke de arada dava etsek bizde.
Sakarya bölgesinden bir hakemimiz bu işten servet yapmış. Her gün 2-3 mahkemesi oluyormuş.

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Bende cumhurbaşkanına hakaret ettim, bakalım bana kac yıl veecekler

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,149
2,884
113
Arkadaşlar karar verildi 75 bin lira para cezası + 30 bin lira vekalet ücreti bu nasıl olacak itiraz etme hakkım var mı?
bir avukata danış karar da itiraz yolu illa ki açıktır itiraz edeceksin dilekçe verip istinafa gidicek oda 6 ay veya 1 yıl sürer oda zaten

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113