- 12,143
- 6,622
- 113
Hapis çıkmaz, para cezası bir ihtimal o da 10 taksite bölünür, sabikan varsa taksit taksit ödersin, sabikan yoksa ertelenir5 yıl içinde suça karismazsan dava kapanie
1 tane konu yeterli dostum
Peki1 tane konu yeterli dostum
Birsey çıkmaz o vakitArkadaşlar girdim bi kız bişeyler sordu tamam git dedi karar sana İstanbul mahkemesinden gelir 15 gün içerisinde bunun Birdaha duruşması olmazmış diyorlar
Sen İzmir'de yaşadığın için, İstanbul’daki mahkeme “talimatla ifade alınması” için dosyayı İzmir'deki bir mahkemeye göndermiş.Bugün İzmir'de girdiğin duruşma sadece bu talimatla ifade alma işlemi içindi.@cuqqam34567 dm gelirmisin
Ne! Ben Fenerbahceliyim, bize 4 cekersiniz he? Yaz 40 yıl.Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Kanka şimdi İstanbul 51 asliye ceza mahkemesi duruşma günü 21.06.2025 di bugün onun tarihini 12.06.2025 e almışlar ne demek oluyor buSen İzmir'de yaşadığın için, İstanbul’daki mahkeme “talimatla ifade alınması” için dosyayı İzmir'deki bir mahkemeye göndermiş.Bugün İzmir'de girdiğin duruşma sadece bu talimatla ifade alma işlemi içindi.
Peki şimdi ne olacak senin ifaden İstanbul’daki ana mahkemeye (51. Asliye Ceza) gönderilecek.51. Asliye Ceza Mahkemesi bu ifadeye göre karar verebilir veya gerekirse seni İstanbul'da duruşmaya çağırabilir. Yani kısaca tebligat beklicez uyap e devletten takip et
Kanka sen 51. İstanbul asliye mahkemesi kalemini ara “Benim dosyamın eski duruşma günü 21.06.2025’ti, ancak 12.06.2025’e alınmış. Talimatla İzmir’de ifadem alınmıştı. Yeni duruşmaya benim gelmem gerekiyor mu, yoksa karar mı verilecek? diye sorKanka şimdi İstanbul 51 asliye ceza mahkemesi duruşma günü 21.06.2025 di bugün onun tarihini 12.06.2025 e almışlar ne demek oluyor bu
Şimdi arasam açarlar mıKanka sen 51. İstanbul asliye mahkemesi kalemini ara “Benim dosyamın eski duruşma günü 21.06.2025’ti, ancak 12.06.2025’e alınmış. Talimatla İzmir’de ifadem alınmıştı. Yeni duruşmaya benim gelmem gerekiyor mu, yoksa karar mı verilecek? diye sor
Bilmiyorum dene açmazlarsa yarın ararsınŞimdi arasam açarlar mı
Geç mi kaldın mahkemeyeDostlae gittim bu saatte saat 12.00 oldu bana git öğleden sonra gel dedi giremedim duruşmaya ama burda ilk duruşma yapıldı diyor nasıl oluyor anlamadım ben
Yok kanka öncesinden ordaydımGeç mi kaldın mahkemeye
kanka sisteme girmişler ifadeni vermeden çıkma aranman çıkar en kötü adliyedeki memurlara rica et gbt yapsın hazır ordayken 1 2 saate ifade eksikliğinden aranman çıkar tekrar orada ifade vermiş olursun uğraşma sonraYok kanka öncesinden ordaydım
Benim başıma gelmişti bi ara mahkemeye geç kaldım diye ifade eksikliğinden aranmam çıkmıştı tekrarYok kanka öncesinden ordaydım