Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Hapis çıkmaz, para cezası bir ihtimal o da 10 taksite bölünür, sabikan varsa taksit taksit ödersin, sabikan yoksa ertelenir5 yıl içinde suça karismazsan dava kapanie

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,978
11,324
113
Arkadaşlar girdim bi kız bişeyler sordu tamam git dedi karar sana İstanbul mahkemesinden gelir 15 gün içerisinde bunun Birdaha duruşması olmazmış diyorlar

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,978
11,324
113
Gittim girdim bi kız bana birşeyler söyledi falan filan yazdığım ifadeyi okudu tamam dedi git İstanbul sana 15 gün içinde kararı yollar dedi

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,926
1,314
113
Sen İzmir'de yaşadığın için, İstanbul’daki mahkeme “talimatla ifade alınması” için dosyayı İzmir'deki bir mahkemeye göndermiş.Bugün İzmir'de girdiğin duruşma sadece bu talimatla ifade alma işlemi içindi.
Peki şimdi ne olacak senin ifaden İstanbul’daki ana mahkemeye (51. Asliye Ceza) gönderilecek.51. Asliye Ceza Mahkemesi bu ifadeye göre karar verebilir veya gerekirse seni İstanbul'da duruşmaya çağırabilir. Yani kısaca tebligat beklicez uyap e devletten takip et

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Ne! Ben Fenerbahceliyim, bize 4 cekersiniz he? Yaz 40 yıl.

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,978
11,324
113
Sen İzmir'de yaşadığın için, İstanbul’daki mahkeme “talimatla ifade alınması” için dosyayı İzmir'deki bir mahkemeye göndermiş.Bugün İzmir'de girdiğin duruşma sadece bu talimatla ifade alma işlemi içindi.
Peki şimdi ne olacak senin ifaden İstanbul’daki ana mahkemeye (51. Asliye Ceza) gönderilecek.51. Asliye Ceza Mahkemesi bu ifadeye göre karar verebilir veya gerekirse seni İstanbul'da duruşmaya çağırabilir. Yani kısaca tebligat beklicez uyap e devletten takip et
Kanka şimdi İstanbul 51 asliye ceza mahkemesi duruşma günü 21.06.2025 di bugün onun tarihini 12.06.2025 e almışlar ne demek oluyor bu

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,926
1,314
113
Kanka şimdi İstanbul 51 asliye ceza mahkemesi duruşma günü 21.06.2025 di bugün onun tarihini 12.06.2025 e almışlar ne demek oluyor bu
Kanka sen 51. İstanbul asliye mahkemesi kalemini ara “Benim dosyamın eski duruşma günü 21.06.2025’ti, ancak 12.06.2025’e alınmış. Talimatla İzmir’de ifadem alınmıştı. Yeni duruşmaya benim gelmem gerekiyor mu, yoksa karar mı verilecek? diye sor

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
705
113
Yok kanka öncesinden ordaydım
kanka sisteme girmişler ifadeni vermeden çıkma aranman çıkar en kötü adliyedeki memurlara rica et gbt yapsın hazır ordayken 1 2 saate ifade eksikliğinden aranman çıkar tekrar orada ifade vermiş olursun uğraşma sonra