- 3,617
- 1,601
- 113
Güzel para geçmiş olsun. Bu işi de ben bir araştırayim. Sende kendine birini sövdürüp parayı çıkarmaya çalış olmadı.Evet anasına sövdüm
Güzel para geçmiş olsun. Bu işi de ben bir araştırayim. Sende kendine birini sövdürüp parayı çıkarmaya çalış olmadı.Evet anasına sövdüm
Artık deneyeceğim şansımı kanka bakalımGüzel para geçmiş olsun. Bu işi de ben bir araştırayim. Sende kendine birini sövdürüp parayı çıkarmaya çalış olmadı.
75 bin para cezası da yuh yani kararı koysana bakalımArkadaşlar karar verildi 75 bin lira para cezası + 30 bin lira vekalet ücreti bu nasıl olacak itiraz etme hakkım var mı?
50 k avukat ucretidir enaz75 bin para cezası da yuh yani kararı koysana bakalım
avukatlık 30k demiş öyle olması lazım , 75k devletin kasasına giden, bu karar kesinleşince birde tazminat davası açacak karşı taraf50 k avukat ucretidir enaz
Yani ne diyim arkadasada ders oldu bu durum, cezayı ödedikten sonra ömür boyu bir daha kimseye ana bacı kaymamaya özen gösterir bundan sonra geçmiş olsun dileklerimi iletiyorumavukatlık 30k demiş öyle olması lazım , 75k devletin kasasına giden, bu karar kesinleşince birde tazminat davası açacak karşı taraf
İnkar etseydin ben değilim deseydin wp ekran görüntüleri delil olarak kabul edilmiyor. Ama gidip ifadende evet bendim dersen. Mahkeme açılır küçük Bi ceza alırsın daha önceden sabikan vb yoksa hükmün açıklamasını geri bırakırlar özetle hicbirsey olmazBeyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
He bu arada ceza alırsan tazminat davası açma hakkıda doğar ama o işten birsey çıkmaz ince uzlaşmacı arar seni vb vbİnkar etseydin ben değilim deseydin wp ekran görüntüleri delil olarak kabul edilmiyor. Ama gidip ifadende evet bendim dersen. Mahkeme açılır küçük Bi ceza alırsın daha önceden sabikan vb yoksa hükmün açıklamasını geri bırakırlar özetle hicbirsey olmaz
Belli olmaz orası avukatın yazması lazım dilekçeyiİtiraz edersem cezam ya artarsa
+++Ben 75 bin anlamışım ama dosya düşünce anladım ki değilmiş şimdi ben bunun ödemelerini nasıl ve nereden yapacağım ayrıyetten de nasıl taksitlendirme yapacağım?
Matematik ve sayılar sende sıkıntı gibi 😆Ben 75 bin anlamışım ama dosya düşünce anladım ki değilmiş şimdi ben bunun ödemelerini nasıl ve nereden yapacağım ayrıyetten de nasıl taksitlendirme yapacağım?
Yok reis görüntülü görüşmede ses cızırtılıydıMatematik ve sayılar sende sıkıntı gibi 😆
7500 tl de vermemiş sanırım HAGB vermiş, 5 sene suça karışmazsan iptal ediliyorBen 75 bin anlamışım ama dosya düşünce anladım ki değilmiş şimdi ben bunun ödemelerini nasıl ve nereden yapacağım ayrıyetten de nasıl taksitlendirme yapacağım?
Cezayi istinafa götürdüğün vskit sen itiraz edersen artmazİtiraz edersem cezam ya artarsa
Dostum hüküm 5 yıl süreyle infaz edilmiycek para filan ödemiyceksin yani ama yeni suç islersen alacağın cezaya eklenir.Ben 75 bin anlamışım ama dosya düşünce anladım ki değilmiş şimdi ben bunun ödemelerini nasıl ve nereden yapacağım ayrıyetten de nasıl taksitlendirme yapacağım?
Para ödenecek kanka dosyada yazıyor attım sizeDostum hüküm 5 yıl süreyle infaz edilmiycek para filan ödemiyceksin yani ama yeni suç islersen alacağın cezaya eklenir.