Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,112
1,467
113
Aga şöyle diyecem neden yaptın dese diyecem hakim bey arkadaş benden para talep etti para kazandırma vaadiyle bende dolandırıcı olduğunu zannettiğim için küfür ettim başka bir niyetim yoktu dersem yırtar mıyım
Kafaya takacak birşey yok merak etme
Para cezası yersin oda fazla bir para degil

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,112
1,467
113
Oda en kötüsü,belki bir miktar fazla yazarlarsa, temyiz hakkın var en az 3 senede o surer

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,173
2,889
113
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
geçmiş olsun umarım yırtarsın benimde erdoğan la davam var mk hakaret davası temmuz da mahkeme var gitmezsem yakalama emri çıkartacaklarmış sms geldi öyle yazıyor Türkiyede adalet aramak 0rospu da bakire aramak gibi bişey :)

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,988
11,344
113
geçmiş olsun umarım yırtarsın benimde erdoğan la davam var mk hakaret davası temmuz da mahkeme var gitmezsem yakalama emri çıkartacaklarmış sms geldi öyle yazıyor Türkiyede adalet aramak 0rospu da bakire aramak gibi bişey :)
Oha kanka seninki Cumhurbaşkanına hakaretse o çok sıkıntı ya

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Ulan bu nası gun herkez ıcralık olmus davalık olmus ıcım karardı allah yardımcınız olsjn cok uzuldum

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,988
11,344
113
1 saat 15 dakika sonra benim işlem başlayacak hiç bu kadar tırsmamıştım

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,988
11,344
113
La nolacak sanki ülkede kaç tane suçlu dışarda senimi içeri atcaklar hiç bi bok olmaz en fazlası para cezası ve gidip gelirsin paso benim arkadaş atatürk e küçükken bi itin şeyiyle gaza gelip facebooktan sövüyor hala uğraşıyor bi bok olmadıda
Para cezası yedi mi peki? Ve onu şikayet eden mi vardı