Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
187
43
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Aynı suçtan ötürü 2 ay hapis cezası aldım,itiraz ettim cezam alt sınırdan üst sınıra çıkarılarak 3 ay hapis döndüruldü bilgin olsun.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Aynı suçtan ötürü 2 ay hapis cezası aldım,itiraz ettim cezam alt sınırdan üst sınıra çıkarılarak 3 ay hapis döndüruldü bilgin olsun.
Al işte dost senin yerinde olsam yumruğu koyardım suratına şikayet eden bilmemnenin sonra bunada ceza yazsınlar

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,356
113
Günaydın dostlar bu gece yola çıkıyorum izmire doğru gideceğim araç ile yarın sabah saat 11:10 da mahkemem başlıyor sizce sonuç ne olur ifadede söylediğim aynı şeyleri mi söyleyeyim veya bir savunma yazabilecek olan var mı bana ezberleyeyim?

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,356
113
Günaydın dostlar bu gece yola çıkıyorum izmire doğru gideceğim araç ile yarın sabah saat 11:10 da mahkemem başlıyor sizce sonuç ne olur ifadede söylediğim aynı şeyleri mi söyleyeyim veya bir savunma yazabilecek olan var mı bana ezberleyeyim?
Güncel

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,356
113
Güncel

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
379
83
Adamlar bunu iş edinmiş kendine küfür ettirip tazminat davası açıyor

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
Kanka chatgpt indir dosyanı yükle buna mahkemede ezberleyeceğim bir savunma yaz de takır takır yazıyor haberin olsun

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
Kanka denedim onu oda diyo ki küfür etmişsen ve kanıt mevcutsa sana pek yardımcı olamayacağım falan saçma sapam şeyler yazıyor
Küfür ettiğimi kabul etme veya kabul et ama bunun sebebini açıkla vs diye anlat yardımcı oluyor bana at dosyanı şunu şunu savun de ben çıkartayım sana savunma istersen