Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Yok anasının gözü 50k ne ya saçmalamış o zaman böyle munakaşaya girelim sövdürelim kendimize tazminatlarla geçirelim çalışmaya gerek yok güzel iş valla
Kanka ne bileyim lo avukatı aradı şikâyetci şahıs 50 bin lira verirsen uzlaşma sağlanır dedi bende 1000 liram var kabul ediyorsa edelim başka paran yok dedim özür dilerim dedim 5 ay oldu haber yok hiç bir yerden

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Herkes aynı şeyi yazıyor sürekli beyler uzlaşma olmadı 5 aydır mahkeme dosyası açılmadı normalde ne kadar sürede açılır dosya

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,042
4,428
113
Kanka ne bileyim lo avukatı aradı şikâyetci şahıs 50 bin lira verirsen uzlaşma sağlanır dedi bende 1000 liram var kabul ediyorsa edelim başka paran yok dedim özür dilerim dedim 5 ay oldu haber yok hiç bir yerden
50k saçma kardeşim koparmaya bakmışlar seni burda bazı arkadaşlar da söylemiş zaten muhtemelen ufak bir miktar ceza çıkar

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
50k saçma kardeşim koparmaya bakmışlar seni burda bazı arkadaşlar da söylemiş zaten muhtemelen ufak bir miktar ceza çıkar
Uzlaşmada anlaşmadığım için şikayeti geri çekmiş olma ihtimali varmıdır acaba? Belki koparmaya çalıştı koparamayınca da şikayeti geri çekmiştir gibi bir ihtimal olabilir mi

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Uzlaşmada anlaşmadığım için şikayeti geri çekmiş olma ihtimali varmıdır acaba? Belki koparmaya çalıştı koparamayınca da şikayeti geri çekmiştir gibi bir ihtimal olabilir mi
Olabilir ben iş yerinde birinden şikayetçi olmuştum uzlaşma şartları söylemiştim kabul etmemişti 1 2 ay içinde mahkeme görülmüştü

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Devletin bu işe el atması lazım millet zorla kendine sövdürüp geçim sağlıyor bizde yapalım desek okadar karaktersiz insan istesede olamaz adliyede fln karşıma çıksa bu sebeple bana dava açan insan direk tahrik olur yumruk manyağı yaparım bu tür insanlardan nefret ediyorum

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Devletin bu işe el atması lazım millet zorla kendine söndürüp geçim sağlıyor bizde yapalım desek okadar karaktersiz insan istesede olamaz
Bence savcı sallamıştır ya kimsenin umrunda değildir benim ettiğim küfür karşı taraf şikayet etmesiyle kalır gider sanki adam öldürmüşüm

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
5 ay oldu bana bir belge falan gelmedi umrumda değil artık bakalım ceza yesem vergi kısmına gelir herhalde

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Bence savcı sallamıştır ya kimsenin umrunda değildir benim ettiğim küfür karşı taraf şikayet etmesiyle kalır gider sanki adam öldürmüşüm
Ne bilim dost bu mahkemeler de acayip ne karar çıkar bilemiyor insan sktir et ne çıkarsa çıksın korkarak yaşanmaz kafana göre takıl bence

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Ne bilim dost bu mahkemeler de acayip ne karar çıkar bilemiyor insan sktir et ne çıkarsa çıksın korkarak yaşanmaz kafana göre takıl bence
Aynen öyle valla bugün belediye başkanını içeri alıyorlar ben ne kadar temiz olsamda illa bir gün alacaklar o yüzden sallıyom artık bakalım ne olacak

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Aynen öyle valla bugün belediye başkanını içeri alıyorlar ben ne kadar temiz olsamda illa bir gün alacaklar o yüzden sallıyom artık bakalım ne olacak
Valla öyle bu memleketin erkeklerine yüklediler yükü kafayı yedirttiler iyice atsınlar anasını satim beni de atsınlar hapise yarın bi gün Yunan kapıya dayanınca hakimler savcılar savaşır

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Küfür etti diye insan ceza yermi aq bu nasıl bir kafa yapısı ifade özgürlüğü diyorlar mesela ben karşimdaki insanın oç olduğunu düşünüyorum bu bir ifade özgürlüğü değilmi?

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Küfürden ceza veya hapis oluyorsa dedemin müebbet yemesi lazımdı rahmetli uçan kuşu skerdi