- 11,042
- 4,428
- 113
Yok anasının gözü 50k ne ya saçmalamış o zaman böyle munakaşaya girelim sövdürelim kendimize tazminatlarla geçirelim çalışmaya gerek yok güzel iş vallaAdam 50.000 lira istemişti kabul etmedim
Yok anasının gözü 50k ne ya saçmalamış o zaman böyle munakaşaya girelim sövdürelim kendimize tazminatlarla geçirelim çalışmaya gerek yok güzel iş vallaAdam 50.000 lira istemişti kabul etmedim
Kanka ne bileyim lo avukatı aradı şikâyetci şahıs 50 bin lira verirsen uzlaşma sağlanır dedi bende 1000 liram var kabul ediyorsa edelim başka paran yok dedim özür dilerim dedim 5 ay oldu haber yok hiç bir yerdenYok anasının gözü 50k ne ya saçmalamış o zaman böyle munakaşaya girelim sövdürelim kendimize tazminatlarla geçirelim çalışmaya gerek yok güzel iş valla
++5 ay oldu hâlen e devletten adıma bir dosya gözükmüyor acaba ne oldu iptal mi edilmiştir arkadaş ile uzlaşma sağlamamıştım
5 ay oldu hâlen mahkeme olmadı işteUzlaşma sağlanmassa mahkemeye gider iş
++5 ay oldu hâlen e devletten adıma bir dosya gözükmüyor acaba ne oldu iptal mi edilmiştir arkadaş ile uzlaşma sağlamamıştım
50k saçma kardeşim koparmaya bakmışlar seni burda bazı arkadaşlar da söylemiş zaten muhtemelen ufak bir miktar ceza çıkarKanka ne bileyim lo avukatı aradı şikâyetci şahıs 50 bin lira verirsen uzlaşma sağlanır dedi bende 1000 liram var kabul ediyorsa edelim başka paran yok dedim özür dilerim dedim 5 ay oldu haber yok hiç bir yerden
Uzlaşmada anlaşmadığım için şikayeti geri çekmiş olma ihtimali varmıdır acaba? Belki koparmaya çalıştı koparamayınca da şikayeti geri çekmiştir gibi bir ihtimal olabilir mi50k saçma kardeşim koparmaya bakmışlar seni burda bazı arkadaşlar da söylemiş zaten muhtemelen ufak bir miktar ceza çıkar
Olabilir ben iş yerinde birinden şikayetçi olmuştum uzlaşma şartları söylemiştim kabul etmemişti 1 2 ay içinde mahkeme görülmüştüUzlaşmada anlaşmadığım için şikayeti geri çekmiş olma ihtimali varmıdır acaba? Belki koparmaya çalıştı koparamayınca da şikayeti geri çekmiştir gibi bir ihtimal olabilir mi
Uyapda gözükmese ben gitmesem haklı duruma düşerim çünkü bana uyapdan kontrol edin dedilerAdliyeye git bir sordur hocam normalde uyapta görünmesi lazım.
Bence savcı sallamıştır ya kimsenin umrunda değildir benim ettiğim küfür karşı taraf şikayet etmesiyle kalır gider sanki adam öldürmüşümDevletin bu işe el atması lazım millet zorla kendine söndürüp geçim sağlıyor bizde yapalım desek okadar karaktersiz insan istesede olamaz
Ne bilim dost bu mahkemeler de acayip ne karar çıkar bilemiyor insan sktir et ne çıkarsa çıksın korkarak yaşanmaz kafana göre takıl benceBence savcı sallamıştır ya kimsenin umrunda değildir benim ettiğim küfür karşı taraf şikayet etmesiyle kalır gider sanki adam öldürmüşüm
Aynen öyle valla bugün belediye başkanını içeri alıyorlar ben ne kadar temiz olsamda illa bir gün alacaklar o yüzden sallıyom artık bakalım ne olacakNe bilim dost bu mahkemeler de acayip ne karar çıkar bilemiyor insan sktir et ne çıkarsa çıksın korkarak yaşanmaz kafana göre takıl bence
Valla öyle bu memleketin erkeklerine yüklediler yükü kafayı yedirttiler iyice atsınlar anasını satim beni de atsınlar hapise yarın bi gün Yunan kapıya dayanınca hakimler savcılar savaşırAynen öyle valla bugün belediye başkanını içeri alıyorlar ben ne kadar temiz olsamda illa bir gün alacaklar o yüzden sallıyom artık bakalım ne olacak