- 14,990
- 11,359
- 113
5 ay oldu hâlen e devletten adıma bir dosya gözükmüyor acaba ne oldu iptal mi edilmiştir arkadaş ile uzlaşma sağlamamıştım
+5 ay oldu hâlen e devletten adıma bir dosya gözükmüyor acaba ne oldu iptal mi edilmiştir arkadaş ile uzlaşma sağlamamıştım
Uyap'a bak orada gözükür.5 ay oldu hâlen e devletten adıma bir dosya gözükmüyor acaba ne oldu iptal mi edilmiştir arkadaş ile uzlaşma sağlamamıştım
Neresine bakacağım agaUyap'a bak orada gözükür.
Dava dosyalarım de kanka icra'ya bak belki para çıkmıştır.Neresine bakacağım aga
Yok kanka icra da kendi 4 dosyam tek var ceza adli yargı arabuluculuk sekmeleri boş dosyam yok ordaDava dosyalarım de kanka icra'ya bak belki para çıkmıştır.
Kanka nerden bakılıyor işte e devlette de uyapda da hiç birşey yok gib den vergi cezam da gözükmüyorkardeşim sana net bilgi vereyim, bir çok davam görülüyor bir çok tecrübem var bir çok ceza aldım girdim çıktım..
net olarak kanıtlı sunduğu için elinde delil olduğu için, para cezası gelecek sana çok birşey değil 2-3k arası
Aktifffff kimse bizden calamaazzzz
dava adliyeye ulaştıysa eğer uyap dava dosya sorgulamada gözükür , bakamıyorsan tc atarsın yarın adliyede arkadaşa sorarım senın içinKanka nerden bakılıyor işte e devlette de uyapda da hiç birşey yok gib den vergi cezam da gözükmüyor
Uyapdan baktım 4 icra dosyam dan başka hiçbirşey yok ortadadava adliyeye ulaştıysa eğer uyap dava dosya sorgulamada gözükür , bakamıyorsan tc atarsın yarın adliyede arkadaşa sorarım senın için
Bişe olmaz zaten hadi mucize oldu diyelim af cıkıyor zatenBeyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
5 ay oldu bu normal mi agaBişe olmaz zaten hadi mucize oldu diyelim af cıkıyor zaten
Bişe olmaz af cıkıyor zaten hiç bişe olmaz tazminata bağlarlar hapis yatmazsın5 ay oldu bu normal mi aga
Knk zaten hapis yatmicağımı biliyorum para cezası gelecek mi gelmicek mi adam ile uzlaşmadım 5 ay oldu duruşma falan gözükmüyor e devlette ve uyapdaBişe olmaz af cıkıyor zaten hiç bişe olmaz tazminata bağlarlar hapis yatmazsın