Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
5 ay oldu hâlen e devletten adıma bir dosya gözükmüyor acaba ne oldu iptal mi edilmiştir arkadaş ile uzlaşma sağlamamıştım

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,007
1,230
113
kardeşim sana net bilgi vereyim, bir çok davam görülüyor bir çok tecrübem var bir çok ceza aldım girdim çıktım..

net olarak kanıtlı sunduğu için elinde delil olduğu için, para cezası gelecek sana çok birşey değil 2-3k arası

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
kardeşim sana net bilgi vereyim, bir çok davam görülüyor bir çok tecrübem var bir çok ceza aldım girdim çıktım..

net olarak kanıtlı sunduğu için elinde delil olduğu için, para cezası gelecek sana çok birşey değil 2-3k arası
Kanka nerden bakılıyor işte e devlette de uyapda da hiç birşey yok gib den vergi cezam da gözükmüyor

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,007
1,230
113
hiç düşünmene bile gerek yok asla kafana takacağın bir durum değil :) çık mahkemeye sinir ile söyledim pişmanım de başka hiç birşey söyleme 1800 ile 3k arasında ceza gelecek başka birşey yok

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,389
14,778
113
Aktifff

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,389
14,778
113
+++

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Bişe olmaz zaten hadi mucize oldu diyelim af cıkıyor zaten