Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,424
16,727
113
Aga sevdiğin tanıdığın sana emeği geçmiş vefasızlık yapmamış bir kaç kişiye destek at en güzeli bu bu arada sen beni ben seni tanımayız yanlış anlaşılmasın her adama para atılmaz kiminin işi sadece sinyal Sende biliyorsun
Hepimiz eski üyeyiz... Çoğu kişiye el uzattık...uzatan da oldu .. yabana atılmayalım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,741
30,993
113
O yüzden kot rol falan ne varsa kovalayacağım birikim yapmam lazım denetim 3 ayda bitiyor Bir yere de giremedim almıyorlar

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,357
5,046
113
Hepimiz eski üyeyiz... Çoğu kişiye el uzattık...uzatan da oldu .. yabana atılmayalım
Ben arkadaşı tanımıyorum aga zaten sana emeği geçen adamlara at dedim sadece vefasızlık yapmamış adamlara yani kendimi eliyorum direk konudan tanımadığım adama sinyal atmam asla

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,424
16,727
113
Ben arkadaşı tanımıyorum aga zaten sana emeği geçen adamlara at dedim sadece vefasızlık yapmamış adamlara yeni kendimi eliyorum direk konudan
Eleme dostum. Hiç mi iyiliğin dokunmadı birine. Elbet olmuştur. Uzun yıllardır burdayız. Karışık anlattım ama anladın sen

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,357
5,046
113
Şimdi yazdım vallahi çok kötü durumdayım ya bildiğiniz gibi değil Allah şahidim olsun bak ev sahibi geçen Kapıya gelmiş Allah'tan ben yoktum
Allah yardımcın olsun aga elden gelen olsa direk dm atarım sana

JoeQuanqa

Ready
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,119
30,135
113
Valla hiç umrumda değil gönlünden kime geçiyorsa ona atsın dostumuz karaelmas ı az çok bilirim öyle role dağıtıma katılan biri değil kimsedende para aldığını görmedim

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,357
5,046
113
Eleme dostum. Hiç mi iyiliğin dokunmadı birine. Elbet olmuştur. Uzun yıllardır burdayız. Karışık anlattım ama anladın sen
Benim gönlümden kopar atarım ardını aramam adam Max alır ben sana para attım demem kenara çekilirim bana değer veriyorsa kendisi yazar zaten yazmasa yine gücenmem herkesin kendine göre ihtiyacı var

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,177
1,928
113
Byabankara 0.5 üst dedim. 4.0 şakamı yha