- 61,637
- 30,947
- 113
Sen dm'ni kapat bir sürü kişi yazacak sanaEtkinlik düşünüyorum dağıtım
Sen dm'ni kapat bir sürü kişi yazacak sanaEtkinlik düşünüyorum dağıtım
Yakışmaz ihtiyacı olan var belki birinin işine yarar, alacağız verecegizBoş ver yapma git güle güle harca
Çömez değil adam Muro eskilerden o da 😅👍🏻Sen dm'ni kapat bir sürü kişi yazacak sana
Kafana göre takıl o zamanYakışmaz ihtiyacı olan var belki birinin işine yarar, alacağız verecegiz
Biliyorum ya kara elması 2018'in üyesi arada geliyorÇömez değil adam Muro eskilerden o da 😅👍🏻
Ben karşıyım dm'den insanlara yardım etmeye çünkü burada neler olduğunu insanların başına neler geldiğini gördükSen dm'ni kapat bir sürü kişi yazacak sana
Eyvallah dostYakışmaz ihtiyacı olan var belki birinin işine yarar, alacağız verecegiz
Adamsın DM atanı yönetime bildir Ben de sevmiyorum kurnaz şeytan var onlarBen karşıyım dm'den insanlara yardım etmeye çünkü burada neler olduğunu insanların başına neler geldiğini gördük
Kusura bakmayın aslında aktif kodlar konusuna yazmayı düşündüm ama orada pek hoş karşılanmıyor yeri burası mı şeklinde uyarılar geliyor Can sıkmak istemedim muhabbet başlığını görünce de buraya yazmak istedimBiliyorum ya kara elması 2018'in üyesi arada geliyor
Muro şuan burda gören 3 kişiyiz tabi konu dışı konuyu takip eden kaç kişi onu bilmiyorum @Karaelmas aç bi konuda dm den şenlik yapmış olursunSen dm'ni kapat bir sürü kişi yazacak sana
Eyvallah KralKusura bakmayın aslında aktif kodlar konusuna yazmayı düşündüm ama orada pek hoş karşılanmıyor yeri burası mı şeklinde uyarılar geliyor Can sıkmak istemedim muhabbet başlığını görünce de buraya yazmak istedim
Yok sen oraya sorsaydın altınada dağıtım yapacağım yazsaydın yardımcı olmama ihtimalleri yok ama dağıtım gibi bişey yazmazsan raporu atarlarKusura bakmayın aslında aktif kodlar konusuna yazmayı düşündüm ama orada pek hoş karşılanmıyor yeri burası mı şeklinde uyarılar geliyor Can sıkmak istemedim muhabbet başlığını görünce de buraya yazmak istedim
Sen ben Yasin var zatenMuro şuan burda gören 3 kişiyiz tabi konu dışı konuyu takip eden kaç kişi onu bilmiyorum @Karaelmas aç bi konuda dm den şenlik yapmış olursun
Muro'nun konusu her zaman zevkli ve keyifli olmuştur. Hiç tartışma olduğunu görmedim konuda . Diğer konularda şikayet çok oluyor muhabbet var diyeKusura bakmayın aslında aktif kodlar konusuna yazmayı düşündüm ama orada pek hoş karşılanmıyor yeri burası mı şeklinde uyarılar geliyor Can sıkmak istemedim muhabbet başlığını görünce de buraya yazmak istedim
Boş ver buraya yazsın ihtiyaç var 😄Yok sen oraya sorsaydın altınada dağıtım yapacağım yazsaydın yardımcı olmama ihtimalleri yok ama dağıtım gibi bişey yazmazsan raporu atarlar
Tartışma olmaz olduğu zaman hakkını veririm o yüzden gelmiyorlar buraya öyle adamlarMuro'nun konusu her zaman zevkli ve keyifli olmuştur. Hiç tartışma olduğunu görmedim . Diğer konularda şikayet çok oluyor muhabbet var diye
HahahhahhsDm'leri okumasam bile rahatsız olurum