- 2,160
- 990
- 113
Çok sevindim vallahi devamı gelmeli şans seninle olsun kardeşim 💪
Çok sevindim vallahi devamı gelmeli şans seninle olsun kardeşim 💪
Öder max 3 saat içinde heraldeGençler jojo 200k ne kadar sürede öder havale ile
Adam ya
Aleykümselam Kral hoş geldinSelamın aleyküm bolşanslar
Akşama Sende aga kripto anlık oderdi parça parcada olsaGençler jojo 200k ne kadar sürede öder havale ile
Hocam kripto ile hiç yatırmadım şimdiye kadar çapraz çekim kabul oluyor mu olmuyor mu bilgim yoktuAkşama Sende aga kripto anlık oderdi parça parcada olsa
Hoşbulduk muro o maç üzerinden devam et dep favori ev son maçında 6 yedi ama erken dakkada kaleci değişmiş değiştirdiği kaleci bi öncekş maçta 6 yiyenAleykümselam Kral hoş geldin
Oluyor JoJo holi mat çapraz iptal ettir öyle çek istersen veya sen bilin artık yenimi verdin cekimiHocam kripto ile hiç yatırmadım şimdiye kadar çapraz çekim kabul oluyor mu olmuyor mu bilgim yoktu
Kabul olur jojoda çaprax çekim mi var ki o değil neyde vurdun 200k slot muHocam kripto ile hiç yatırmadım şimdiye kadar çapraz çekim kabul oluyor mu olmuyor mu bilgim yoktu
KoddanKabul olur jojoda çaprax çekim mi var ki o değil neyde vurdun 200k slot mu
Ulan iyi yakalıyorsun ha deplasman favoriydi zaten 2-0 gözümün önüne ev sahibi atar dedim ya da en kötü 1-1 olur dedim O yüzden girdiHoşbulduk muro o maç üzerinden devam et dep favori ev son maçında 6 yedi ama erken dakkada kaleci değişmiş değiştirdiği kaleci bi öncekş maçta 6 yiyen
Çapraz oluyor. Tebrikler bu aradaHocam kripto ile hiç yatırmadım şimdiye kadar çapraz çekim kabul oluyor mu olmuyor mu bilgim yoktu
İki iki de bitebilir biraz oran çoğalsın iki buçuk k yapmam lazım acil bir şekilde evi taşıyacağız 3 ay içinde para lazımHoşbulduk muro o maç üzerinden devam et dep favori ev son maçında 6 yedi ama erken dakkada kaleci değişmiş değiştirdiği kaleci bi öncekş maçta 6 yiyen
Ulan üç buçuk üstü 1,74 veriyor diye girmedik 3-0 yaptı İlk yarıdaUlan iyi yakalıyorsun ha deplasman favoriydi zaten 2-0 gözümün önüne ev sahibi atar dedim ya da en kötü 1-1 olur dedim O yüzden girdi
Bende cukka olsaydı iy 1.5 üst geldiğinide ms 4.5 üstte basardım ama sen dediğime uyma benimki kendi düşüncemUlan iyi yakalıyorsun ha deplasman favoriydi zaten 2-0 gözümün önüne ev sahibi atar dedim ya da en kötü 1-1 olur dedim O yüzden girdi
3-0 olmuş bileBende cukka olsaydı iy 1.5 üst geldiğinide ms 4.5 üstte basardım ama sen dediğime uyma benimki kendi düşüncem
4.30 değil sanki 4-3 bitecek gibi benceBende cukka olsaydı iy 1.5 üst geldiğinide ms 4.5 üstte basardım ama sen dediğime uyma benimki kendi düşüncem