Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,706
30,978
113
Şubetko mu çekmem lazım 3 ay içinde evi taşıyacağım para lazım

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,479
5,244
113
Biliyorum ya kara elması 2018'in üyesi arada geliyor
Kusura bakmayın aslında aktif kodlar konusuna yazmayı düşündüm ama orada pek hoş karşılanmıyor yeri burası mı şeklinde uyarılar geliyor Can sıkmak istemedim muhabbet başlığını görünce de buraya yazmak istedim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,706
30,978
113
Kusura bakmayın aslında aktif kodlar konusuna yazmayı düşündüm ama orada pek hoş karşılanmıyor yeri burası mı şeklinde uyarılar geliyor Can sıkmak istemedim muhabbet başlığını görünce de buraya yazmak istedim
Eyvallah Kral

JoeQuanqa

Ready
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,106
30,124
113
Yok sen oraya sorsaydın altınada dağıtım yapacağım yazsaydın yardımcı olmama ihtimalleri yok ama dağıtım gibi bişey yazmazsan raporu atarlar

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,424
16,726
113
Muro'nun konusu her zaman zevkli ve keyifli olmuştur. Hiç tartışma olduğunu görmedim konuda . Diğer konularda şikayet çok oluyor muhabbet var diye