- 61,741
- 30,993
- 113
Şu dakikalarda bir tane atsa çok iyi olacak
TakipteyimŞu dakikalarda bir tane atsa çok iyi olacak
Atmıyor ya atmıyor atması lazım yaTakipteyim
Depe bak tam eşşek 4-0 da maçı bırakmoş pnlarda sanki ilk 5dk 2 isabetlisi varmoşAtmıyor ya atmıyor atması lazım ya
Aslında ev boş takım bi bok dönmüş maçta adamlar erken değşşiklik yaptı ev 2 tane oyuncu kaleci ile stoperi değiştirdi bu ev ligin averaj takımı en çok gol yiyen takım dep favori ev bunlara iy 4 nasıl sttıysa sın maçında 6 yediDep harbiden boş takımmış
Uyuz oldum kuponu Bozdum tekrar 4,5 üstüne girdim 220 lira veriyorAslında ev boş takım bi bok dönmüş maçta adamlar erken değşşiklik yaptı ev 2 tane oyuncu kaleci ile stoperi değiştirdi bu ev ligin averaj takımı en çok gol yiyen takım dep favori ev bunlara iy 4 nasıl sttıysa sın maçında 6 yedi
Bağlamışlar maçı iy 4 gol atan takım bile gitmiyorUyuz oldum kuponu Bozdum tekrar 4,5 üstüne girdim 220 lira veriyor
Satılmış maçlar MuroUlan bu kadar şanssızım ya gol gelmiyor bu nasıl
Bir gol daha var yaUlan bu kadar şanssızım ya gol gelmiyor bu nasıl
Ya Dört Bir ya 5 0 olur diye tahmin ediyorumBağlamışlar maçı iy 4 gol atan takım bile gitmiyor
Bak yazdı bir gol daha gelirse var ya ezan okunuyor kafayı yerim bozdum ya kuponuYa Dört Bir ya 5 0 olur diye tahmin ediyorum
Sana zahmet bu konuya bir daha yazma bir tane konu açmışım kaç tane konu açmışım konuşuyorsunMuro sabah ve öğlen sohbeti diye 2 konu daha aç kirvecan
4-1 oldu Bir tane daha gelirse kafayı yerimSatılmış maçlar Muro
Atmış hayret . Böyle bitebilir4-1 oldu Bir tane daha gelirse kafayı yerim
Gelmez4-1 oldu Bir tane daha gelirse kafayı yerim
6dk uzatmış la ben 2-3 sandım belki 4-2 olurGelmez
Hislerim kolay kolay yanıltmaz beni inşallah yanılırım 4-2 gibi duruyor ya da 5-1Gelmez