Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,763
31,000
113
Virüsbet ney aw sitemi kalmadı başka lo . Taş gibi hilbet varken virüs kapacan sonra
O hilbet kadar yüzsüz bir site görmedim ana avrat düz gidiyorum Yardımcı olmamı Başka konu var mı diyo finans biriminin annesini gönder diyorum farklı konu var mı diyor yardımcı oluyor böyle bir namussuzlar bunlar

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,284
5,462
113
O hilbet kadar yüzsüz bir site görmedim ana avrat düz gidiyorum Yardımcı olmamı Başka konu var mı diyo finans biriminin annesini gönder diyorum farklı konu var mı diyor yardımcı oluyor böyle bir namussuzlar bunlar
Her türlü meblağ sorunsuz öder pardon siler hilbet gururla sunarrr

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,284
5,462
113
Bir tane kedi geldi öyle yüzüme baktı sonra kucağıma çıktı bende bi yandan sevip bir yandan dertleşiyordum etraftan geçenler zihinsel engelli sandılar ama bir insan kediyle dertleşecek kadar ne yaşadı diye sorgulamazlar . Ne zamanki vicdanımızı rafa kaldırdık işte o gün bugündür herkes kendi cehenneminde boğuluyor muro baba

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,763
31,000
113
Bir tane kedi geldi öyle yüzüme baktı sonra kucağıma çıktı bende bi yandan sevip bir yandan dertleşiyordum etraftan geçenler zihinsel engelli sandılar ama bir insan kediyle dertleşecek kadar ne yaşadı diye sorgulamazlar . Ne zamanki vicdanımızı rafa kaldırdık işte o gün bugündür herkes kendi cehenneminde boğuluyor muro baba
İnsanları acımasız hale getiriyor

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,763
31,000
113
Her türlü meblağ sorunsuz öder pardon siler hilbet gururla sunarrr
Emo hiçk yatırım yapmadığım Siteler hep böyle yazıyor nedense buraya atar şansımızı döndürürüz başkan eklesin bin lira yaparsam virüste buraya atacağım
Merhaba, Kulisbetten NEDA ben :) ILK 3 YATIRIMA OZEL %300 IADE BONUSU! %50 CEVRIMSIZ HOS GELDIN BONUSU detayli bilgi icin https://heylink.me/nedaaneda

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,284
5,462
113
Emo hiçk yatırım yapmadığım Siteler hep böyle yazıyor nedense buraya atar şansımızı döndürürüz başkan eklesin bin lira yaparsam virüste buraya atacağım
Merhaba, Kulisbetten NEDA ben :) ILK 3 YATIRIMA OZEL %300 IADE BONUSU! %50 CEVRIMSIZ HOS GELDIN BONUSU detayli bilgi icin https://heylink.me/nedaaneda
Hadi rastgele

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,763
31,000
113
@Başkan elmas bozum için teşekkürler
Ulan 2000 çoktan olmuş daha yeni alıyorum süreye bak ya haberim bile yoktu bu sabah o arkadaş demesi haberim olmayacak Şuraya bak 350 Elmas da fazlaydı 😀

Ekli dosyalar