100 dolara yalayalım yazdın sandın kardeşim affetKardeşim üşüdüysen söyle 100 dolar yakalım
100 dolara yalayalım yazdın sandın kardeşim affetKardeşim üşüdüysen söyle 100 dolar yakalım
Senin gözler gitmiş kardeşim ben pazarlığı 17 dolardan açıyorum zaten100 dolara yalayalım yazdın sandın kardeşim affet
Bozdur öyle yak daha çok yanar o konuda TL'ye kafa tutacak tek para birimi Arjantin pesosuKardeşim üşüdüysen söyle 100 dolar yakalım
Uyumassan senin rollinginde bı tadına bakalimYok nie kuseyim
Senin sağ tık yapan mousenin bozulur inşallahUyumassan senin rollinginde bı tadına bakalim
Kanguruyla 10 dolara kusturmalı Boşnak kardeşim 17 dolar çok dedinSenin gözler gitmiş kardeşim ben pazarlığı 17 dolardan açıyorum zaten
Peso meso bilmem ben dost tek gerçek sterlinBozdur öyle yak daha çok yanar o konuda TL'ye kafa tutacak tek para birimi Arjantin pesosu
Kendi evimde misafir ediyorum kardeşim o yüzdenKanguruyla 10 dolara kusturmalı Boşnak kardeşim 17 dolar çok dedin
Tek gerçek kuweyt dinarıPeso meso bilmem ben dost tek gerçek sterlin
Yapalim zaten benden baska kimse kazanamiyor maalesefUyumassan senin rollinginde bı tadına bakalim
Allah'ım sana 2 milyon dolar nasip etsinYapalim zaten benden baska kimse kazanamiyor maalesef
Tamam nova bitirsin deYapalim zaten benden baska kimse kazanamiyor maalesef
Yetmez ama evetAllah'ım sana 2 milyon dolar nasip etsin
Allah'tan kork la gecen 3 ftn ye adam vuruyoduk sjshsjajsjYetmez ama evet
Ben hariçYapalim zaten benden baska kimse kazanamiyor maalesef
210Tamam nova bitirsin de
Ferdi yapmadı henüz o yüzden benden başka kimse kazanamıyor demezsek sevinirim dostYapalim zaten benden baska kimse kazanamiyor maalesef
Sevgili tadında mı kardeşimKendi evimde misafir ediyorum kardeşim o yüzden
Ftn yukseliste bir coin. Zaafimiz var..Allah'tan kork la gecen 3 ftn ye adam vuruyoduk sjshsjajsj
Ücrete tabi o opsiyon kardeşimSevgili tadında mı kardeşim