- 3,034
- 2,643
- 113
gece uzun dur heleAllah neseni daim etsin sabahtan beri sana sinyal atıyoruz kuponların bükülsün
gece uzun dur heleAllah neseni daim etsin sabahtan beri sana sinyal atıyoruz kuponların bükülsün
Kriptolu yarimBasi da sende
Ağlar reis ağlar açlıktan ağlar evladına bakamaz diye ağlar karısını tatile götüremez diye ağlar önüne gelen her türlü insancıl faaliyeti yapamaz diye ağlar.Türk ağlamaz
Sabah ödemesi var ferdinin lütfen ilk onu gör hahahahahahagece uzun dur hele
Cips e konu açtın adam forumu terketti anosvolusa bi tebrikler dedin ertesi gün paycoyu kapattılar Ferdi kardeşim o gözle öküz devirdiğin oldu muAllah neseni daim etsin sabahtan beri sana sinyal atıyoruz kuponların bükülsün
Ağlamaz dostum sitem eder ama ağlamazAğlar reis ağlar açlıktan ağlar evladına bakamaz diye ağlar karısını tatile götüremez diye ağlar önüne gelen her türlü insancıl faaliyeti yapamaz diye ağlar.
Maddi talepten banlandi Maho eniste bu Maho değilCips e konu açtın adam forumu terketti anosvolusa bi tebrikler dedin ertesi gün paycoyu kapattılar Ferdi kardeşim o gözle öküz devirdiğin oldu mu
Enişte var devirdi o öküz benim hahahaahahCips e konu açtın adam forumu terketti anosvolusa bi tebrikler dedin ertesi gün paycoyu kapattılar Ferdi kardeşim o gözle öküz devirdiğin oldu mu
Dmler karışmıştır maho maddiyata tenezzül etmezdi pisipisine gitti enişteMaddi talepten banlandi Maho eniste bu Maho değil
Sıradaki hedef @V3R0NCips e konu açtın adam forumu terketti anosvolusa bi tebrikler dedin ertesi gün paycoyu kapattılar Ferdi kardeşim o gözle öküz devirdiğin oldu mu
Maho özünde iyi çocuk tek sıkıntısı her konuda para gecirmesi 🤣Dmler karışmıştır maho maddiyata tenezzül etmezdi pisipisine gitti enişte
8 gün banlısınSıradaki hedef @V3R0N
Hahahaha orda dur kardeşim o iş zor adam bakaranın ete kemiğe bürünmüş hali 🤣Sıradaki hedef @V3R0N
Atesledim dost sen konuyu açarsın ben bı zemzem suyu içip geleyimMaddi talepten banlandi Maho eniste bu Maho değil
Afiyet olsun dostumAtesledim dost sen konuyu açarsın ben bı zemzem suyu içip geleyim
Kardeşim üşüdüysen söyle 100 dolar yakalım
Bana küstün mü la sen
Yakma hocam guzel paraKardeşim üşüdüysen söyle 100 dolar yakalım
Yok nie kuseyimBana küstün mü la sen
3.800 yaparYakma hocam guzel para