- 10,124
- 3,843
- 113
Onu artık anlaşın be kardeşim 2 milyon dolara ben adam vurmam sadece ölüsünü bile vururumYetmez ama evet
Onu artık anlaşın be kardeşim 2 milyon dolara ben adam vurmam sadece ölüsünü bile vururumYetmez ama evet
Ulan ferdiye yol açmaya çalışacağın 40yil dusunsem aklima gelmezdi be terimFerdi yapmadı henüz o yüzden benden başka kimse kazanamıyor demezsek sevinirim dost
Yol açma değil harbiden ferdinin nasıl oynadığını bilmiyorumUlan ferdiye yol açmaya çalışacağın 40yil dusunsem aklima gelmezdi be terim
Bilmesek daha iyi gibiYol açma değil harbiden ferdinin nasıl oynadığını bilmiyorum
O farklı kulvarlarda oynuyor fatih hocam😅Yol açma değil harbiden ferdinin nasıl oynadığını bilmiyorum
Yok maalesef yine olmadi😅 ama fatih hocama cok yukleniyorlar yaw ben 2 kere son adımda siyirdigini gordum 🤣şimdi fatih kazandı mı özetle ben daha kazandığını görmedim herhangi bir konuda, maşallah kıyamet kopacak
Artık dmden roll yapacam herkes görmezse gelir bence ne Dion dostYok maalesef yine olmadi😅 ama fatih hocama cok yukleniyorlar yaw ben 2 kere son adımda siyirdigini gordum 🤣
Selamlar kardeşimArtık dmden roll yapacam herkes görmezse gelir bence ne Dion dost
Bence mantıklı fatih hocam, nazara geliyorsun sankim, dış güçlerin oyunu bunlar 🤣Artık dmden roll yapacam herkes görmezse gelir bence ne Dion dost
Kardeşim belki birgün zengin olursun diye katlanıyoruz sanaSelamlar kardeşim
Laf aramızda enişte denen lavuk ben daha parayı siteye atmadan yatayım diye duaya başlıyorBence mantıklı fatih hocam, nazara geliyorsun sankim, dış güçlerin oyunu bunlar 🤣
ahshdhahdshadhahsh yok yawww enişte yapmıyordur öyle seyler 😅Laf aramızda enişte denen lavuk ben daha parayı siteye atmadan yatayım diye duaya başlıyor
Eniştemin dualaeı o kadar tutuyorsa bize bi 50 bete makswin yazsın importsnteLaf aramızda enişte denen lavuk ben daha parayı siteye atmadan yatayım diye duaya başlıyor
Duası kabul oluyorsa müridi olalım agaLaf aramızda enişte denen lavuk ben daha parayı siteye atmadan yatayım diye duaya başlıyor
Herkes isim mi değiştirdi la yine hiçkimseyş tanımıyorum 🤣🤣Laf aramızda enişte denen lavuk ben daha parayı siteye atmadan yatayım diye duaya başlıyor
Vala bilmiom ki dost ama yeni isimler çok dediğin gibiHerkes isim mi değiştirdi la yine hiçkimseyş tanımıyorum 🤣🤣
Yeni isimler yeni “ darısı başınalar “ , “ icra memuruyla karşılıklı oynayanlar ve tüm parayla tıraş olanlar terimVala bilmiom ki dost ama yeni isimler çok dediğin gibi
Max wini icra memurlarıyla otururken alanlarYeni isimler yeni “ darısı başınalar “ , “ icra memuruyla karşılıklı oynayanlar ve tüm parayla tıraş olanlar terim
🤣🤣🤣 gönül isterdi ki herkese 500er kırayım ama maalesef memur şu an bana yelteniyorMax wini icra memurlarıyla otururken alanlar