- 10,124
- 3,843
- 113
1000den aşağı kabul etmiyor onun yerine ben alıyorumTamam aklımdasın senin içinde kurpiyere parmak atalim
1000den aşağı kabul etmiyor onun yerine ben alıyorumTamam aklımdasın senin içinde kurpiyere parmak atalim
Ne kuralı laEniştenin yeni kuralı var ama krall haberin olsun
Yapıştır o zaman eniştene 1000 Lik dost1000den aşağı kabul etmiyor onun yerine ben alıyorum
Eniştem zaten milli piyangoyu almış napacak 1000iYapıştır o zaman eniştene 1000 Lik dost
Bin TL altı jeste iban atmıyor hahahahaNe kuralı la
1 tane tüpten alıyor 1000Yapıştır o zaman eniştene 1000 Lik dost
Sana yemin ederim bak yalan değil şuan tutan kuponlarım karlarini veriyorum dostlara bir kazanç yok yani pek fazla, kafamız dağılsın diye takılıyoz öyle yatan kuponları görsen kafana sikarsin 😂😂Bin TL altı jeste iban atmıyor hahahaha
At dost yatan kuponları kafaya sıkmaya bahane arıyoruz 1 senedirSana yemin ederim bak yalan değil şuan tutan kuponlarım karlarini veriyorum dostlara bir kazanç yok yani pek fazla, kafamız dağılsın diye takılıyoz öyle yatan kuponları görsen kafana sikarsin 😂😂
Tamam aticam sana dm den butrayla kafayı yiyoruz 2 saattir tüm 2liler tekten gitti valla yaAt dost yatan kuponları kafaya sıkmaya bahane arıyoruz 1 senedir
Doğrudur kanka bizde makara yapıyoruz para yok madem gülelim diyoruz ayrıca yatan kupona ben neden kendi kafama sıkıyorum ak senin kafana sıkarım neden tersini almadın diye hahahahahaSana yemin ederim bak yalan değil şuan tutan kuponlarım karlarini veriyorum dostlara bir kazanç yok yani pek fazla, kafamız dağılsın diye takılıyoz öyle yatan kuponları görsen kafana sikarsin 😂😂
Hüngür hüngür ağlıyorumTamam aticam sana dm den butrayla kafayı yiyoruz 2 saattir tüm 2liler tekten gitti valla ya
Bu fenerlilerde hep agliyo be kardeşim sysoahdisjdhdhHüngür hüngür ağlıyorum
🥶Selamlar
Allah neseni daim etsin sabahtan beri sana sinyal atıyoruz kuponların bükülsünBu fenerlilerde hep agliyo be kardeşim sysoahdisjdhdh
Cips kardeşim birazdan dağıtım yapacak liste sende
Yav şimdi siyasi olacak ama Türksen ağlıyosun kanka 778 bin km2nin içinde herhangi bir yerde doğduysan hönkür hönkür ağlarsınBu fenerlilerde hep agliyo be kardeşim sysoahdisjdhdh
Türk ağlamazYav şimdi siyasi olacak ama Türksen ağlıyosun kanka 778 bin km2nin içinde herhangi bir yerde doğduysan hönkür hönkür ağlarsın
Basi da sendeCips kardeşim birazdan dağıtım yapacak liste sende
O cipsin rollden kazanmıştım yediydi parayı ah ulan ahCips kardeşim birazdan dağıtım yapacak liste sende